Дневен хороскоп 20 септември

Дневен хороскоп 20 септември
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    20.09.2019
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаква ви, наситен работен ден изпълнен със събития , които ще започнат да се развиват по-бързо към обяд. Не бива да поемате задължения, които шефът е разделил равномерно между служителите. За постигане на финансови цели, все още не сте готови след последния провал. Помислете сто пъти, преди да влагате своите честно заработени пари.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Трябва да поддържате баланс между личния живот и работата. В противен случай, ще трябва да се разкъсвате на няколко части или да се изпокарате с близките. Стабилността във финансовата сфера е забележителна, така че, може да подарите подаръци на себе си и близките. Вечерта, ще трябва да решавате проблеми свързани с децата.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очакват ви много удоволствия, от които ще е трудно да се откажете с вашата страстна природа. Ако всичко това не пречи изобщо на работата ви, тогава не се отказвайте. В битовата сфера са възможни аварии, ремонти и загуба на пари. Дори ще трябва да отидете някъде далеч, за да купите необходимите неща за уреждане на проблемите. Затова пък вечерта ви очаква романтика.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Трябва да се заемете с полезни неща и постепенно да изчиствате натрупалите се задачи. Това се отнася до дома, живота и финансите. Ще има толкова много ярки събития около вас , че дори няма да искате да се занимавате с вашите въпроси. Но имайте предвид, че ако сте твърде мързеливи, тогава стотици пъти ще съжалявате. За кариера и грандиозен успех, все още може само да мечтаете.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Поставете в ред личните и финансовите си въпроси, в противен случай, ще висят над вас като Дамоклев меч. Това ще изисква не само ум и интелигентност, но и мъдър подход. Възможни са смущаващи новини от далеч - от възрастен роднина. Вечерта, ще трябва да седите на компютъра дълго време, за да завършите работата си.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви успех не само в работата, но и в учението. Вие се захващате с всичко, с което може да помогнете. Но не трябва да се притеснявате за хора, които сами могат да решат проблемите си. Ако навсякъде се проявявате като месия, тогава в замяна ще получите само усмивки. В преследването на "лесни" пари, може да загубите това, което имате.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Разкривайте талантите си в творчеството и също така се включвайте в големи проекти. Достатъчно вече сте страдали и стеснявали, вие заслужавате много повече. Приятни новини от стар приятел, ще повдигнат настроението ви. Дори ще забравите за лошото здраве и ще решите драстично да промените плановете си за следващия месец.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Възможно е без причина да се затворите в себе си и да се отдалечите от задълженията си. Но да се отдавате на мрачно настроение и да потъвате в депресия, не е нужно. Възможен е важен разговор с роднини, затова бъдете по-толерантни към по-възрастните. Семейните, може да имат проблеми с децата, така че, посветете вечерта на тях.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е благоприятен, за възстановяване на отношения с човек, който някога ви е предал. Може би, вече нямате чувства към него? Тогава не правете нищо. Финансовото ви положение не е добро, но скоро ще се оправи. Особено ако намерите някой, който може да ви заеме голяма сума. Не се отказвайте, от вечерна разходка из града.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви безоблачен ден, който ще ви донесе много приятни новини. Само с финансовите проблеми, ще трябва да се справяте сами, но вечерта може да получите аванс за работата си. Независимостта е в кръвта ви, въпреки че това, може да ви пречи в любовната сфера. Дайте възможност и на партньора си, да се докаже.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не се захващайте с нови и непознати неща, в противен случай няма да имате време да изпълните старите дела. Нека всичко върви, според установения ред. Неуравновесеността ви е свойствена, затова не давайте воля на импулсивността и гнева. Вечерта, ще общувате с роднини, ще им помагате в ежедневието и ще решавате здравословни проблеми.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви, в неофициална атмосфера да подписвате, някои договори и документи. Е, ако сте обмислили всичко, рискувайте. В любовта, не трябва да се заричате за нищо, така ще решите и вие и ще се пуснете по течението. Ако сте семейни, тогава се бойте от Всевишния. Флирт, дори и невинен, може да стане "последната капка".

Станете почитател на Класа