Катето Евро точи лиги по...

"България търси талант" тръгна в ефир, а безспорно най-забавен сред журито се оказа. Катето Евро. Забавната актриса не спира да ръси смешки и да кара хората в залата и пред малкия екран да се заливат от смях.

 

Актрисата е вряла и кипяла в шоубизнеса и много добре знае какво да каже и да обърне прожекторите към себе си. Прави впечатление обаче, че е много импулсивна и понякога действията и думите й изпреварват мисълта.

 

https://zdrave.to/media/source/201909/1568628503_talant1.jpg

Мъжът, чиято физика впечатли Катето

 

На сцената на риалити формата се появи мускулест фитнес инструктор. Мачото заяви, че се казва Георги Няголов, но плочките на корема му попречиха на актрисата да чуе каквото и да било.

 

Той се опита да представи поезия, танци, музика..., но членовете на журито бързо му биха червения "Х". Единствено Каттео Евро искаше да се наслади още малко на неговото изпълнение, още повече като започна да къса дрехите си и остана само по боксерки.

 

https://zdrave.to/media/source/201909/1568628504_talant2.jpg

Журито се забавлява по време на снимки

 

Това веднага направи впечатление на останалите членове от журито, но Катето се оправда, че мъжете отдавна не я вълнуват. Най-шокиран обаче бе неният син Сашо Кадиев, кото е водещ на същия формат. Той нахлу на сцената и в прав текст попита майка си: "Не те е ли е срам да правиш това пред сина си?", а с мачото говореше на въпреки.

 

Друг участник пък без малко да докара инсулт на Катето. Фалшиво пеене накара Катето да си помисли, че проблемът е в нея и че нещо й се е случило, че да чува това ужасно провлачено пеене. За щастие, актрисата е в добро здравословно състояние, но й се наложи да изслуша потресаващото изпълнение на едно момиче, което се мисли за певица.

Станете почитател на Класа