Руски кифли вбесиха Англия

Руски кифли вбесиха Англия
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.09.2019
  • Сподели:

Английските медии се възмутиха от филма на близначките от Казан, Адел и Алина Фахтееви, които нахранили бездомник със суши. А британското издание на The Sun дори го нарече безвкусен и фалшив „рекламен трик". 24-годишните блогърки сестрите Адел и Алина Фатееви редовно публикуват снимки и видеоклипове за техния „красив живот". И това, с „храненето" на бездомните, предизвика прилив на възмущение. Според сюжета на видеото, двете красавици, облечени в дизайнерски дрехи, вървели по улицата и „забелязали" бездомника в инвалидна количка. Изведнъж им хрумнала идеята да го нахранят, но не с някакъв сандвич с наденица, а със суши.

 

 

Те хранели и се усмихвали щастливо: „Всеки ден виждаме хора на улицата, които се нуждаят от помощ. В крайна сметка нямаме възможност на всички да обърнем внимание? Не подминавайте безучастно ... Да, бездомните котки може да са много сладки, но хората също се нуждаят от нашата помощ, подкрепа. И ни пука! ", написаха под видеото момичетата. В социалната мрежа, където е публикувано видеото, коментарите са забранени. Човек може само да гадае защо. Но в The Sun успяха да прочетат някои преди блокирането и предадоха общото настроение на абонатите на казанските близначки.

 

 

 

 

 

По-специално хората бяха възмутени от самото видео и странния текст за котките: „Тези близначки са толкова далеч от реалността, че дори не разбират как да помогнат на бездомните", цитира изданието един интернет потребител. Освен това, според статията, видеоклипът няма нищо общо с „искрените намерения да се помогне на човек".

Станете почитател на Класа