Дневен хороскоп 13 септември

Дневен хороскоп 13 септември
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.09.2019
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очакват ви срещи, пътувания и печеливши сделки. Дори не сте предполагали, че един ден може да промени всичко толкова радикално. Може да ви бъде предложена нова работа, но не се съгласявайте веднага. Отличен ден за посещение на козметик, зъболекар и обновяване на гардероба. Отдавна е време, да промените имиджа си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Съставете си такъв режим, че да не си губите времето и да съхраните силите си. Всичко обмислете до най-малкия детайл и след това се земете с работа. Малките проблеми със здравето, могат да бъдат решени с помощта на народните методи за лечение. Ако имате хронични заболявания, със сигурност знаете как да се справите с тях.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Ще трябва да се справите с финансовите проблеми, които отдавна ви подтискат. И не е нужно да казвате, че малко ви плащат, ограбват или лишават от бонуси. Просто харесвате да живеете на широко - това е всичко. Днес това няма да мине и ще се нуждаете от строги икономии, дори при закупуването на продукти.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Препоръчително е да бъдете по-скромни и срамежливи, когато става дума за романтични запознанства. Не включвайте веднага практичността и реализма си, защото чувствата тук са по-важни. Богатия опит в работата, ще ви помогне в комуникациите с нови партньори. Това, няма да бъдат ваши сънародници, а хора от чужбина. Така че, покажете на какво сте способни.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Трябва да обърнете повече внимание на основната си работа. Тук вашите позиции са много уязвими и репутацията ви виси на косъм. Ако станете по-отстъпчиви и учтиви при общуването с колеги, ще коригирате неприятните ситуации. Малко нерви, ще изхабите по отношение на избраника си. Защо се опитвате да го преобразите по себе си?

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви късмет в почти всички сфери на живота, но има едно "но". Разчитате твърде много на някой друг и сами не си давате много зор. Поговорката, "работата не е заек да избяга ..." не е за вас в тази ситуация. Напротив, трябва да станете много инициативни и дори експресивни, за да постигнете високи резултати.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Имате такива надеждни, интелигентни партньори и колеги, че може лесно да се отпуснете, без да мислите за последиците от работата. Обърнете внимание на здравето си, не стойте на открито. Дори навън времето да ви изглежда приятно, слънцето може да бъде много опасно за организма ви. Вечерта очаквайте пътуване.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви успеха в бизнеса. В проучванията и творческите проекти, също ще постигнете значителен напредък. Основното нещо е да сте внимателни, за да не изгубите верните си приятели и разположението на влиятелни хора. Някой от вас, ще получат работа, за която отдавна мечтаят. Но в любовта всичко ще е тихо, но това може да преживеете.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще сте погълнати от битови и финансови проблеми. Толкова ще искате да излезете и да се поразходите, а ще трябва да чистите, ремонтирате или работите. Не се притеснявайте, вечерта ще компенсира всичко, особено ако дългогодишен почитател ви покани на среща. Само ще ви остане, набързо да посетите фризьорския салон.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не трябва да мислите само за вашето благополучие, трябва да се погрижите и за близките до вас хора. Освен това, възрастните ви роднини отдавна чакат вашата подкрепа. Ако сте прекалено егоистични, тогава в замяна ще получите същото отношение. Денят е благоприятен, за занимания със старото ви любимо хоби.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Изживейте този ден, не само в полза на емоциите си, но и на здравето. Ако приятелите ви поканят на гости, се съгласете. Основното нещо е, да не прекалявате с пикантна храна. Вечерта, може да получите някакви странни новини, които определено ще ви развалят настроението. Въпреки че, всичко ще зависи от вашия реализъм.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Вложете в работа си, цялата си сила. След това, ще може да се изпъчите и кажете, че сте истински герой. Ако погрешно интерпретирате думите на любимия си, по ваш адрес, тогава ще затънете в ревност и догадки. Добре е, понякога да се поставяте на мястото на някой, когото незаслужено обиждате. Опитайте, това помага.

Станете почитател на Класа