Елен Колева удари кьоравото!

Елен Колева удари кьоравото!
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.09.2019
  • Сподели:

Елен Колева смята да се засели за постоянно в Кипър. Там е адресът на най-новото ѝ гадже и актрисата сериозно мислела да заживее с него в родината му. Откакто лятото дойде, хубавата Елен не е мърдала от кипърското море. Тя се плацика в компанията на своя синеок възлюбен – състезателя по таекуондо Андреас Стилиану. 33-годишният кипърец вече е запознал гаджето си с родата, пише „Уикенд".

 

 

Родената в Монтана актриса успяла да влезе под кожата на сестра му. Приятелите на Андреас също се били запознали с българката и я приели в компанията си, така че в Кипър тя се чувствала като у дома си. За сметка на това България все повече ѝ опротивявала заради клюките, които не спират да извират по неин адрес, както и лошите спомени от провалите в предишните ѝ връзки. Освен това мъжът ѝ печелел там много повече отколкото тя в България, така че от практична гледна точка било по-добре да се премести при него.

 

 

Засега двойката не говори за брак, но Елен изглежда подозрително напълняла, особено в талията и ханша. Считаната за голяма красавица актриса дори е отпуснала коремче, което се опитва да гълта на снимките, но въпреки това не може да скрие. По бедрата ѝ пък започва да се вижда целулит – нещо доскоро немислимо за нея. Въпреки това актрисата изглежда щастлива и допълнителните килограми явно не я притесняват. Това поражда съмнения, че може да е бременна от новия си любим.

Станете почитател на Класа