Дневен хороскоп 2 август

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не трябва да се стремите към идеала, както в работата, така и в любовта. Особено, ако животът ви е по-скоро като калейдоскоп от емоции. Практичния подход към финансите, ще ви помогне да поддържате стабилност. Не привличайте негативи върху себе си, ако близките хора, ви провокират към конфликти. По-добре отстъпете настрана.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Препоръчва се, да обърнете внимание на външния вид и вътрешния си мир. Оставете за известно време проблемите, които не могат да бъдат решени като с магия. Неочакваният ход на събитията, може да ви доведе до нервен срив. Ако има хора, от които е възможно да поискате мъдър съвет, свържете се с тях. От спорт, днес се откажете.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Трябва да внимавате по всички въпроси, за да не подкопаете репутацията си в обществото. Авторитета ви в личния бизнес, напротив, ще бъде непоклатим. В любовната сфера, трябва да бъдете стратези, а не тактици. В противен случай, няма да може да докажете искрените си чувства на избраника. Действията, ще докажат вашата любов.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Покажете във всички житейски ситуации, търпение и хладнокръвие. Възможно е, да има много изпитания на раменете ви. Във всеки случай, не се отказвайте от подкрепата на онези, които ви желаят само доброто. От пътувания на дълги разстояния, по-добре се откажете, особено ако не сте готови за тях. Вечерната разходка, ще е изпълнена с романтика.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Трябва да обърнете повече внимание на околните и да не бъдете прекалено само влюбени. Ако се нуждаете от подкрепата на приятели и роднини, не се колебайте и се свържете с тях. Един добър ден за тези, които се заемат с домакинска работа, финансови инвестиции или правят планове за бъдещето. Вечерта е възможно, неотложно пътуване по работа.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Препоръчва се, да търсите комфорт, както в личния живот, така и в работата. Ако пропуснете нещо, едва ли ще може да го компенсирате по-късно. Възможно е, да се срещнете с отдавнашна любов или да направите ново романтично запознанство. Основното е, да не криете чувствата си и да отворите сърцето си, към силна и искрена връзка.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не трябва да харчите парите си за глупости. Ако не се вслушате в този съвет, може да стигнете до ръба на фалита. Отлично време за почистване на дома и офиса, както и за създаване на нови печеливши връзки. Проблемите в сферата на любовта, могат да ви доведат до задънена улица, но се опитайте да приемете всичко спокойно.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не се препоръчва да налагате своето мнение на близките ви хора, особено ако то, не е обективно. Възможна е критика от страна на колегите, което ще ви ядоса. С шефовете не спорете, защото новите проекти, могат да станат за вас трамплин за израстване в кариерата. Вечерният фитнес, ще укрепи здравето и ще подобри настроението ви.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Необходимо е, да имате мярка във всичко - пари, любовни удоволствия и битови проблеми. Ако се отегчите, ще получите куп трудно разрешими проблеми в "награда". Между другото, от страна на здравето, също са възможни неразположения. В личния живот, ако се ръководите от своята "политика", ще си създадете още повече трудности в отношенията с избраника.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се препоръчва да влизате в конфликти, за да не прекарате деня в напрегнато състояние. Ако не може да контролирате пристъпите на агресия, тогава е по-добре да се изолирате от обществото. Необвързаните може да направят приятно запознанство, което да прерасне в бурен роман. Вечерта се откажете от алкохола и активната работа.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще бъдете в напрегнато състояние и дори близките хора, няма да могат да ви успокоят. В резултат от вашата нервност, може да се случат финансови загуби, бизнес конфликти и спешни пътувания. Ако ви предложат нова работа, тогава трябва добре да обмислите условията на договора. Вечерната разходка, ще ви помогне да се разсеете от проблемите.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Възможно е финансовото ви положение, да се промени в неочаквана страна. Ако не загубите самоконтрол, бързо ще решите всички проблеми. Недоразумения в личната сфера, са възможни към вечерта. Новите запознанства, ще ви донесат ярки емоции и впечатления. Вечерта е идеална за духовни практики.

Станете почитател на Класа