Голям удар за Преслава

Голям удар за Преслава
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    01.08.2019
  • Сподели:

Напоследък Преслава е подложена на зверска атака. Откакто си кръцна носа и загуби своята идентичност, сякаш загуби и уважението на публиката, на което се радваше години напред.

 

Никой от почитателите й не прие радушно променената й визия, а нападките, че е станала копие на колежката си Галена буквално я съсипаха. Вече втори месец тя няма капка спокойствие, след като все намира някой да й вгорчи живота. Припомняме, че профилът й в Инстаграм бе хакнат, а тя се славеше като родната звезда с най-много последователи. Последваха и още няколко хакерски атаки на новите й профили, което докара на Преслава главоболие. 

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1564402083_preslava3.jpg

 

Атаките срещу Преслава обаче няма да спрат скоро. Нейни "приятели" се погрижиха да й създадат отново дискомфорт и да развалят радостта й от появата на новото й видео към песента "Пиян". Оказа се, че певицата не само е станало визуално клонинг на доскорошната си приятелка Галена, но упорито върви по нейните стъпки и я копира в своите проекти. 

 

В новото й видео "Пиян" има кадри, на които безумно много прилича на Галена и нейната "Добре ли си" и сякаш да даде повод за писане на хейтърите, се е облякла по подобен начин и имитира движенията на колежката си. В останалата част от кадрите пък безумно много наподобява визията на Галена от друг клип - "Феноменален". 

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1564402093_preslava9.jpg

 

Феновете на лекия жанр не спират да се шегуват с визията на топ звездата на "Пайнер", а тя се опитва да отвлече вниманието им с новина за нов албум с цели 5 нови песни.

Станете почитател на Класа