Софи забрави Гринго гушка се с...

Софи Маринова прави всичко възможно, за да възстанови напълно предишния си начин на живот, за да не се срине психически след скорошния развод с Гринго.

 

 

Въпреки че през последните пет месеца тя първо вдигна пищна сватба с айтозлията, а скоро след това се разведе с него, фолкпевицата не пада духом и не се оставя емоциите да я надвият. Вместо това почти денонощно е на участия.

 

При един от скорошните си работни ангажименти в хитов нощен клуб пък, Софка се натъкнала на добрия си колега и приятел Тони Стораро. Още щом се засекли, двамата се прегърнали щедро за радост на всички наоколо.

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1563748110_sofi_1.png

 

Снимката на ромската перла със Стораро, разбира се, привлече като магнит коментарите на почитателите й. Един от тях дори я насърчава да не се променя никога със следното послание:

"Софчето, ти си много забавен и мил човек, печелиш хората с естественото си държане и си тежиш на мястото като голяма певица! Да си жива и здрава!"

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1563748111_sofi_4.jpg

 

Припомняме, че причина за раздялата на Софи Маринова и Гринго е системният физически тормоз, който Тодор Давидов е нанасял на певицата. Правел го обаче, не от ревност, както мнозина веднага побързаха да предположат, а заради отказ на Софка да му дава пари за хазар.

Станете почитател на Класа