Дневен хороскоп 17 юли

Дневен хороскоп 17 юли
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.07.2019
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва да бъдете не само по-отстъпчиви, но и по-меки в комуникациите. Кой се нуждае, от вашата непоклатима вяра в талантите ви? На работа, бъдете по-изпълнителни, така шефът ще ви забележи и възложи печеливш проект. В любовта, ще трябва да се измъквате от трудна ситуация, но вие сте достатъчно мъдри за това.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Днес се препоръчва да се заемете с по-мащабни дела. Оставете малките и безперспективни проекти. В колектива се дръжте любезно с онези, които се опитват да ви помогнат. Важни разговори с началника, е по-добре да отложите за по-добри времена. А, в любовта, трябва да покажете алтруизъм, както и да станете истински рицари за избраника си.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да бъдете по-уверени в себе си и да се откаже от страховете, които пречат на бъдещата ви работа. В любовта, не се опитвайте да кажете истината в очите на вашият избраник. Дори ако смятате себе си за гений. На здравето си, трябва да обърнете по-голямо внимание, така че да не се активират стари заболявания.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Демонстрирайте взискателност не само към себе си, но и към околните. Опитите на някой, да ви използва за собствените си цели няма да успеят. Но само, ако сами не се подадете. Вечерта ще се наложи, да се занимавате с подреждане на дома и дребни ремонти. В помощ ще ви бъде, богатият опит.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес често ще се ядосвате и дразните на онези, които не отговарят на вашите очаквания. Опитайте се, по-спокойно да решавате финансовите въпроси, в противен случай ще останете без спестявания. Не е желателно в този ден да инвестирате пари и да сключвате договори. По-добре се задоволете с това, което имате. Особено в личния живот.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви труден ден, така че не трябва да разчитате на лесни успехи. Тестовете в любовта могат да бъдат преодолени само по един начин, с компромиси. Един добър ден за големи покупки, които ще се окажат качествени и полезни. Вечерта, може леко да се изнервите, заради близък роднина.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Лесно ще отгатвате желанията на близките, което ще ви е от полза. Ще може да реализирате вашите мечти, ако не сте твърде необщителни и мрачни. Настойчивост ще ви бъде необходима, по отношение на професионалните въпроси. Когато общувате с колеги, пазете дистанция, в противен случай конфликтът е неизбежен.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не се препоръчва да давате сила на емоциите си, в противен случай много от ситуациите в живота, ще се окажат не по силите ви. За творческите си планове, не говорете, особено с колеги и приятели. Може да се срещнете с хора, които отдавна не сте виждали - те ще ви дадат нови идеи. В храната, трябва да ограничите, мазните и солени продукти.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще се ядосвате на себе си, че сте пропуснали много възможности в миналото. Ако имате надеждни приятели, тогава може съвместно да правите планове в работата. Във финансовата сфера, всичко ще бъде наред. Ще върнете стар дълг и ще ви предложат взаимноизгодно сътрудничество. Възможни са новини от приятел, живеещ в чужбина.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви плодотворен ден, особено ако от ранно сутринта се заемете активно с работа. Не отлагайте за бъдеще, дори и малките дела, също така не заемайте пари на нови познати. Благоприятни ще бъдат пътуванията по лични въпроси. Най-важното е, да вземете някой близък човек с вас, може да се нуждаете от помощ.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес в много случаи, ще ви помага интуицията, въпреки че е по-добре да разчитате на опита и натрупаното знание. Правилното решение в личния ви живот, ще дойде спонтанно. Вечерта може да попаднете в конфликтна ситуация, ако не слушате близките си. Задайте си конкретна цел, за да не загубите шанса за успех.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не е препоръчително да се самозалъгвате, ако искате да спечелите доверието на личностите, от които се интересувате. Неблагоприятни обстоятелства на работното място, са възможни за тези, чиято цел е кариерното развитие. Укрепете имунната си система, ако често боледувате от настинки. Наблегнете на витамините и спортните упражнения.

Станете почитател на Класа