Луна пак се прояви

Фолкпевицата Луна е сред най-изявените шоумени в страната. Чалга дивата е царица на провокацията и желанието й да стане президент на България е само малко част от щурите й идеи. 

Сега ретро звездата е решила да прави друго. С новото си начинание иска за пореден път да накара хората да се змаислят и да станат нейни последователи. Луна се изживява като месия и търси свои съмишленици. 

Изпълнителката на 'Бягайте крачета" пише книга за живота си. В цял том тя ще разкаже всичко пикантно около личния и професионалния си живот - от любовниците до това колко пари е загубила във фалиралата банка преди няколко години. 

 

https://zdrave.to/media/source/201906/1560846723_luna2.jpg

 

„Няма нищо лошо във финансовото благополучие, но трябва преди това да си бил господар на сиромашията. Когато си бил господар на сиромашията, ти можеш да боравиш с тези финансови облаги, да ги разпределиш правилно. Благата са бедствие за неподготвения човек", споделя тя в "Папараци".

„В крайна сметка стигнах до заключението, че съм роб на абсолютно всичко, което желаят хората, и го правя с най-голямо удоволствие. На мен ми допада да бъда роб, да изпълнявам желанията на обществото, на хората, които се радват на всичко, което създавам, защото то е за тях, то не е за мен, аз нямам нужда от нищо“, допълва тя

Станете почитател на Класа