Мария Илиева по бански

Мария Илиева умили Мрежата като публикува снимка със сина си Александър. Поп иконата все по-често започна да показва малкия си наследник пред своите приятели в социалната мрежа. 

 

Този път звездата и мъника са край басейна, където се опитват да избегнат жегите. Учудващо за всички, Мария се оказа изключително добър родител и сама гледа Александър. На кадъра ги виждаме облечени в бански в еднакъв нюанс, което направи впечатление и на нейните последователи във "Фейсбук". 

 

https://zdrave.to/media/source/201906/1560856449_maria1.jpg

 

41-годишната певица от много време иска да се задоми. За съжаление все не попадаше на правилните мъже. Биологичният й часовник обаче започна да тиктака все по-учестено и тя реши да забременее от младото лъвче Георги. Светските клюки говорят, че дори го е излъгала, че взема противозачатачни.

 

https://zdrave.to/media/source/201906/1560856602_mariya1.jpg

 

Уви, дори детето не успя да го задържи при нея и към днешна дата Мария отглежда сина си сама. Пред приятелки заявила, че с появата на Александър рязко си сменила приоритетите и вече мъжете не са от голямо значение за нея. Била убедена, че ще се справи и като самотна майка.

Станете почитател на Класа