Защо Мадона изглежда така

Защо Мадона изглежда така
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    19.06.2019
  • Сподели:

Неслучайно Мадона е наричана Кралицата на попа. С упорития си труд тя успя да направи истински пробив в този стил. Всички прохождащи звезди взимат пример от нея и мечтаят да постигнат успеха й.

 

Мадона е надарена с невероятните вокални данни. Тя е в състояние да превърне всяко свое участие в истински спектакъл, защото е истински артист, който се раздава до последно на сцената.  

 

 

Но годините си вървят и певицата започна да старее! А от сексапилният й външен вид не остана и помен!

И ако допреди няколко години Мадона не спираше да се хвали в каква прекрасна форма се намира, в последно време звездата, която след няколко месеца ще навърши 61 години, все по-рядко се появява пред публика и упорито крие тялото си в безформени дрехи, които повече приличат на халат за баня, отколкото на дреха за навън. 

 

 

Преди две години в шоуто Live with Kelly and Ryan певицата се впусна в буен танц, за да зарадва почитателите си, но после дълго време не можеше да си поеме дъх.

А когато започна да крие фигурата си под широки дрехи, феновете й, свикнали да я виждат скандално разголена, започнаха да подозират, че се случва нещо нередно. 

 

 

Мадж неведнъж е признавала, че е генетично предразположена към напълняване и цял живот е води тежка борба с този наследствен проблем. 

 

 

През 80-те години тя бе една от първите, които потърсиха услугите на диетолог и си нае личен треньор. 

По това време можеше да танцува толкова дълго на сцената, че колегите й не спираха да завиждат на издържливостта й. 

 

 

След настъпването на 2000 година обаче Мадона започна да плаши с външния си вид. Изглеждаше сякаш има само мускули, защото само те се открояваха по силно измършавялото й тяло. 

 

 

Оказа се, че тогава за фигурата й се грижи фитнес треньорът Трейси Андерсън, която й обещала, че ще с помощта  й ще изглежда с 20 години по-млада.

 

 

 

Дори когато се превърна в мускули и кости, треньорката не спираше да я упреква, че ръцете й са прекалено дебели. 

 

 

Разбира се, изпълнителката, която през целия си живот е страдала от прекален перфекционизъм, преглътна това много трудно. Въпреки обидата, не се отказа от услугите на Андерсън и продължи да работи с нея, докато последната сама не си тръгна.

 

 

Към днешна дата за живота на певицата извън сцената не се знае нищо. Тя много рядко поства снимки в мрежата. Но когато го направи, гледката е ужасяваща.

 

 

 

Почитателите й смятат, че бързото качване на излишни килограми и здравословните проблеми са резултат от безкрайните диети и издевателства, на които звездата подлагаше тялото си през годините.

 

 

 

Между другото, както и да изглежда Мадона, винаги ще я обичаме заради огромния й принос в развитието на поп музиката. Можем само да й пожелаем крепко здраве и дълголетие. И да продължава да ни радва със страхотните си парчета!

Станете почитател на Класа