Промяна настъпи при Ани Хоанг

Промяна настъпи при Ани Хоанг
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    23.05.2019
  • Сподели:

Ани Хоанг пренебрегна любимия си Люси Иларионов. Феновете са шокирани от последните действия на виетнамското чудо в попфолка и се питат какво се случва с техните взаимоотношения. 

 

Дори последния си видеоклип на скандалната песен "Банана" е снимала с друг режисьор. Откакто е с Люси за първи път се доверява на друг човек за свой проект, което още повече засили слуховете, че е била шута на Иларионов. 

 

https://zdrave.to/media/source/201902/1550740291_monika5.jpg

 

Истината е обаче, че двамата са заедно и се чувстват все така щастливи и обичани. Решението да снима с друг режисьор до взимат двамата. Искали да експериментират и някой друг да внесе нов почерк. Но Люси бил на снимачната площадка през цялото време и давал наставления на колегата си. 

 В Интернет се върти нецензурирана версия на клипа, докато по телевизията върви доста омекотен вариант. Това не е първа провокация на Ани. Преди няколко години направи скандално рап парче, в което запя за Моника. Мнозина заподозряха, че става въпрос за плеймейтката Моника Валериева, която по това време водеше дела срещу Люси.

Станете почитател на Класа