Скандална звезда изненада

Скандална звезда изненада
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.05.2019
  • Сподели:

Бившият абсолютен шампион на ММА веригата UFC Конър Макгрегър напоследък се замесваше в скандали, но сега изненада всички. 30-годишният ирландец демонстрира голямото си сърце с изключително достойна постъпка. Той строи жилища за бездомни семейства в родината си.

 

„Това е първият ми ангажимент в строителния бизнес. Имаме осем къщи, които са на финалната права. Тези домове са за семейства от Дъблин, които нямат собствено жилище и са принудени да обитават долнопробни хотели. Тези хора трябва да почакат още малко, защото след буря винаги изгрява слънце! Днес се разходих из района, срещнах се с хората, които живеят в съседство. Осъзнавайки, че тук скоро ще заживеят хора, възстановяващи нормалния си живот, ме изпълни с гордост. Ирландия завинаги!“, обяви Макгрегър в „Инстаграм“

 

Трябва да се отбележи, че за момента няма никаква информация за датата на завръщане на Конър Макгрегър на бойния ринг. Той вече обеща да стори това. Последният му мач беше през октомври 2018 година, когато загуби от Хабиб Нурмагомедов.

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа