Засукана кифла задоволява...

Съвсем скоро бургаският рецидивист Петър Попчев, по прякор Попчето, ще застане пред съда по обвинение за умишлено убийство, причинено с особена жестокост и по мъчителен за жертвата начин. Ако бъде признат за виновен, Попчето може да получи дори доживотен затвор без право на замяна. Бургазлията изглежда като абониран за криминалната хроника и въпреки сериозното обвинение и многото издънки, продължава да се разхожда на свобода, пише Флагман.бг. За последно Попчев се озова зад решетките през декември м. г. година.

 

 

Той се предаде, след като бе издирван 3 месеца от полицията заради мелето в едно от най-популярните плажни заведения в Бургас. Тогава Попчето заедно Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев буквално пометоха с друга компания претъпканото с клиенти заведение. В съда Попчето заяви, че изобщо не се е укривал, а през цялото време бил при приятелката си.

 

 

Той поиска от магистратите да го пуснат под домашен арест, за да си направи семейство и деца, защото бил наясно, че ще влезе в затвора заради мелето в „Сакса бийч" и заради убийството на 31-годишния Николай Г. на пъпа на Бургас.

 

 

Бургазлийката не се притеснявя да публикува колажи с пистолет в ръка, които закачливо коментира: Само да не полудея Оказа се, че въпросната приятелка се казва Ивелина и също е от Бургас. Младата жена явно си пада по „лоши момчета", тъй като е била в близки отношения и с друг популярен рецидивист Георги Воденичаров-Гаргата. В момента той излежава 2-годишна присъда за побой над жена и нападение на полицай.

 

 

Гаргата буквално побърка бургазлии с изцепките си в края на м. г., а Ивелина е била забелязана на една от мерките. Красавицата дори си е постнала в личния профил във Фейсбук снимка с Гаргата. Кадърът е публикуван през октомври 2018 г., малко преди Воденичаров да влезе в затвора. [null] Красивата бургазлийка е била близка и с Гаргата, който в момента се намира зад решетките

 

 

Явно малко след това бургазлийката го е заменила с друг бъдещ обитател на зандана и дори е готова да създаде семейство с него, съдейки по думите на Попчето. Ивелина е кръстила личния си профил на жестоката колумбийска кралица на кокаина Гризелда Бланко Преди няколко дни в редакционната на бургаския сайт е получено писмо в защита на Попчев.

 

 

То е съвсем прясно – от първи май, след като изненадващо съдия Захарин Захариев пусна Попчето на свобода през януари. Рецидивистът не стоя кротък дълго време и се забърка в скандал, завършил с побой на бургазлия в кафе „Мокай" в жк „Зорница". Подателят на имейла, който се представя за приятелката на Попчев, твърди, че той не само, че не е удрял пострадалия, но дори се опитвал да му помогне. „Аз влязох за 2-3 минути да си взема нещата от бара и на излизане видях мъжа легнал на земята и целия в кръв. Попчето се беше навел и му бъркаше в устата, може би е щял да си глътне езика. Аз усетих какво ще стане и набързо го качих в едно такси и го прибрах. На другия ден разбрах, че го обвиняват, че е пребил въпросния Темелков. Искам да кажа, че това не е вярно. Навсякъде има камери и може да се види, че не го е докоснал с пръст. Знам, че искат да го набутат, защото сега на 15ти (б. р. – делото е на 16ти) има дело за убийство и така им е изгодно. Но аз ще докажа, че е невинен", пише в писмото. Не е сигурно дали наистина негов автор е Ивелина, тъй като ни беше изпратен грешен телефон за контакт. Имейлът обаче е подписан от Гризелда Стаменкова. Това е съчетание между първото име на Гризелда Бланко и фамилията на бургазлийката. Ивелина е избрала да подпише профила си в социалната мрежа не със собственото си име, а с това на единствената жена наркобос в историята на колумбийската мафия. Бланко е известна като „Ла Мадрина", Кръстницата на кокаина или Кралицата на наркотрафика. Тя успява да потопи Америка в скъпата дрога през 70-те и 80-те години на миналия век. Гризелда успява да се задържи на върха и да натрупа сериозно богатство заради своята жестокост, а името й всява страх далеч преди появата на босове като Пабло Ескобар. Смята се, че тя е въвела поръчковите убийства от движещ се мотор. На нейно име се приписват 200 разстрела заради кокаиновите войни, които потапят в кръв Маями в края на 70-те и началото на 80-те. Друг от популярните прякори на Гризелда Бланко е Черната вдовица, тъй като се смята, че собственоръчно убила двамата си съпрузи. Съдейки по историята на жестоката кралица на наркотрафика, трудно можем да си обясним защо Ивелина е избрала да кръсти точно на нея линия си профил.Интересно дали тя лично ще подкрепи любимия си в съда този четвъртък, когато тръгва делото срещу него за жестокото убийство от лятото на 2016 г.

Станете почитател на Класа