Дневен хороскоп 12 май

Дневен хороскоп 12 май
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.05.2019
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва да изпълнявате обещанията си, не само пред себе си, но и към близките си хора. Възможно е децата-тийнейджъри, да ви създадат много проблеми. Парите от небето няма да паднат, така че работете за тях. Тези, които са решили да продават или купуват имот, трябва грамотно да попълнят документите. Всяка грешка, може да донесе загуби.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Днес избягвайте хитруването и лицемерието, вие не сте такива хора, но именно тези качества може да проявите в общуването с другите. Опитайте се, да се държите деликатно и сдържано, в противен случай ще затънете в конфликти. Може смело да инвестирате пари, за да направите качествен обрат. Печалбата ще бъде малка, но значително ще укрепи вашият бюджет.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Ако искате да видите увеличаване на приходите по личната си сметка, тогава трябва да работите упорито. Дори едно хоби може да бъде печелившо, имайте това на предвид. В работата за известно време ще има затишие, не насилвайте нещата изкуствено. Но в любовната сфера се очаква море от емоции, похвали и нежни прегръдки. Явно не напразно сте променили тактиката си към любимия.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви съдбовен ден. Ще застанете лице в лице с конкурентите, което ще доведе до рязък скок в бизнеса и финансите. Старайте се, да си записвате всичко, не само в ума, но и в бележник. Новите идеи и интересни мисли, ще бъдат полезни в бъдеще. Външният ви имидж изисква трансформация, запишете се в салон за красота.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес ще имате отлично здраве, пълен портфейл и много любов. Накратко, животът ще е успешен, но за колко време? Не снижавайте самочувствието си, пестете положителна енергия и я използвайте за добри дела. Ако се появят болки в гърба, тогава се откажете от спорта. Отдиха сред природата, ще има прекрасен ефект, организирайте го след обяд.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва по-често да си организирате почивка, дори без причина. Именно това ще помогне да се отървете от тъжните мисли, да се изпълните с позитивизъм и да очертаете нещата за бъдещето. Спрете да седите пред компютъра, времето зад прозореца шепне – отдъхнете си пълноценно. За пътувания и активни спортове е отличен ден, но внимавайте с вдигането на тежести.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не се препоръчва да се оплаквате на всички, за вашето ужасно финансово положение. Парите от това няма да станат повече, но ще съсипете мнението на другите за себе си. В семейната сфера назрява криза, опитайте се да говорите откровено с вашия партньор. Влюбените двойки, ще трябва да се подготвят за важно и ярко събитие - сватба или раждане на дете.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

В личния живот ще успеете да направи това, което преди не сте успели да реализирате. Любимият ще ви гледа с други очи, меки и нежни. Ако приемете, че парите са отвратителни, тогава цялото вълнение за тях ще приключи. Работното настроение ще бъде нормално, но не трябва да изоставяте новите и креативни проекти.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ще трябва да направите труден избор, по отношение на близки отношения. Богат приятел, може да намекне, че пътищата ви трябва да се разделят. Успокой се и действайте така, сякаш нищо глобално не се е случило. Материалната ситуация не е толкова критична, че да се откажете от елементарни радости, забавления и приятни покупки.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Отговорността и грижата за тези, които обичате, ще лежи върху силните ви плещи. Но такава мисия ви харесва, дори се гордеете с нея. За изпълнението на вашите планове, ще са необходими надеждни партньори, пари и разбира се, свободно време. Без ущърб за здравето и отношенията с роднините, ще направите пробив в кариерата.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Може без усилие, да получите всичко за което сте мечтали. Главното е, да се откажете от интриги и изкушения на страна. Изгодна оферта ще дойде от приятел, който работи в друг град или държава. Телефонното обаждане, ще бъде вдъхновяващо, но ще ви накара доста да мислите. Бройте калориите, ако искате да отслабнете и влезете във форма.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очакват ви интриги и клюки, след което дори няма да искате да погледате в очите някои хора. Такива тестове, не сте изпитвали от дълго време, сега ще трябва да защитавате позициите си. Конфликти са възможни в семейството, когато роднини ще започват да воюват помежду си. Не се намесвайте, ако не сте добре запознати със ситуацията.

 

Станете почитател на Класа