Тя е на 53 и....

Тя е на 53 и....
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.05.2019
  • Сподели:

Вярвате или не, но този австралийка е на 53 години. Казва се Дона Омански и живее в Гоулд Коуст. 

 

Хубавицата не спира да радва последователите си с горещи снимки в мрежата. А гледайки кадрите и стегнатото й тяло, трудно можем да си представим, че наистина е на тази възраст. 

 

Дона Омански е модел. Започва кариерата си на 15-годишна възраст. "Като малка всеки уикенд се занимавах с конен спорт и нямах никакво време за други увлечения. Винаги съм водела много активен начин на живот. Не съм от хората, които обичат да гледат много телевизия или да четат книги", споделя красавицата. 

 

53-годишната австралийка често посещава спортната зала, но се старае да не превръща тренировките в рутина. Напоследък се е запалила по бокса. А когато не й остане време за фитнес, гледа да си отдели поне половин час за разходка. 

 

 

Вече 5 години моделката не яде храни от животински произход. Всеки ден пие зелен чай и признава, че през живота си не е близвала кафе. "На вечеря мога да си позволя малко алкохол. Обичам да опитвам необичайни вина", разказва Омански. 

 

 

За тези, които се стремят към подобна физика, моделът препоръчва да сведат до минимум всякакви храни с наситени и транс мазнини. 

 

Тя добавя, че диета с високо съдържание на тези вещества не прави нищо добро с тялото и само ще го състари по-бързо.

 

 

Тя препоръчва диета с високо съдържание на фибри. 

 

 

"Това е нещото, което ще съхрани младостта ви и ще накара организма ви да функционира по-добре. Ако вътрешностите ви са щастливи, това се вижда отвън", казва тя.   

 

 

Австралийката твърди, че никога през живота си не се е подлагала на пластични операции с цел подобряване на външния вид.

 

"Преди 10 години претърпях операция на клепачите, но тя ми бе назначена от лекари. Нуждаех се от корекция", обяснява жената. 

 

 

За кожата си започва да се грижи през последните няколко години. Единственото, което използва, е почистващ гел и овлажняващ крем.

 

Нищо чудно прекрасната й кожа да се дължи на климата, на който се радват в Австралия.

 

 

 

По думите й, освен тренировките и правилното хранене, тайната на вечната младост се крие в липсата на стрес. 

Станете почитател на Класа