Дневен хороскоп 23 април

Дневен хороскоп 23 април
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    23.04.2019
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес следете за думите си и не давайте не реалистични обещания. Проблемите и грешките, ще бъдат много, затова се подсигурете финансово. В семейния живот са възможни радостни новини и пристигане на гости. От големи покупки е по-добре да се откажете, за да не изпаднете в кризата в материалната сфера.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Трябва да избягвате гнева и избухванията при общуването с близките. Това може да повлияе неблагоприятно на личния ви живот, здраве и взаимоотношения. Водните процедури, медитацията и народните лекове, ще помогнат за укрепване на имунитета. Стабилни доходи са възможни за онези, които се занимават с ремонт на битова техника.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Възможна е промяна в работата, но ако това е било планирано предварително. Никакви спонтанни решения и активност, няма да доведат до успех. Когато говорите с другите, отчитайте тяхната възраст и статус. В противен случай, може да възникне внезапно конфликт, който ще продължи дълго време. В любовта е възможна внезапна симпатия към някой, но чувствата ще бъдат взаимни.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Може да бъдете въвлечени в измама. Помнете, че ако приемете условията на нечестната игра, тогава ще се окажете в ръцете на измамници. Ентусиазмът и здравословното вълнение, ще бъдат необходими в творческите дела. В любовта разчитайте на интуицията, за да не пострадате отново. Здравни проблеми не се очакват, но следете за диетата си.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Препоръчително е да гледате философски на всичко, с което се сблъсквате. Дори ако работата се окаже трудна и връзката с любимия, ви изкарва от равновесие. Не се ядосвайте, сдържайте се и тогава със сигурност, ще влезе нещо позитивно в живота ви. Но, решенията ще бъдат правилни и необходими в момента. Вечерта чакайте новини.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Без страх може да промените работата си, да заминете в командировка и дори да се преместите в друга квартира. Всяка промяна, ще донесе много нови впечатления, радост и оптимизъм. В любовта, се откаже от хитростта и ласкателството, в противен случай ще паднете в същият капан. Повече мислете, а не действайте!

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очаква ви много работа, но не трябва да се притеснявате от това. Нали искахте да забогатеете? Ето получили сте това, което ще донесе значителна печалба. Скромността ще ви помогне, да привлечете към себе си интересни хора. Ако използвате това качество умерено, може да започнете красив роман. В битовата сфера без наличието на пари, е малко вероятно да се решат проблемите.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не трябва да поемате на себе си, проблемите на другите хора. От задължения, предназначени за други, също се откажете. Финансово успешен ден, в който доходите ви, ще се увеличат значително. Очаквайте скъпи подаръци от приятели или роднини и то без причина. Внимавайте при шофиране.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес не се препоръчва да демонстрирате своите амбиции, желания и прищевки. Повярвайте, че днес такива методи няма да работят. Напротив, трябва да сте по-тихи от водата и по ниски от тревата, тогава ще имате късмет във всичко. Шефовете, могат да решат да проверят вашата работа, бъдете внимателни. В семейството и ежедневието, бъдете тактични, може също да си позволите дребни ремонти.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Финансовото ви състояние, ще бъде толкова несигурно, че ще искате да си намерите странична работа. Ще търсите в града, интернет, ще питате приятели, но това не е изходът. Необходимо е, да се анализира ситуацията и да се изготви план за действие. Настроението също, ще е нестабилно, което ще се отрази на любовните отношения.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Не ви очакват кардинални промени в живота и това е отлично. Уморени сте нещо да решавате, да се местите и да променяте плановете си. Възможно е обостряне на хронично заболяване, навреме започнете лечението. Разходите по-добре сведете до минимум, а пазаруването отложете за друг ден. Успех чака тези, които заминават на бизнес пътуване.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес ще се чувствате толкова уморени, че дори ще ви мързи да станете от леглото. Е, не е нужно да правите нещо, ако нямате спешна работа. Прекарайте този ден в релакс, разговаряйте с близките, гледайте любимите си филми. Вечерта е добре да се погрижите за тялото си, все пак лятото е почти зад ъгъла. Време е, да се заемете изцяло с фигурата си!

Станете почитател на Класа