Бела Хадид се заголи

Свикнали сме ежедневно да виждаме Бела Хадид на кориците на списанията, на различни фотосесии или събития. Ъм днешна дата обаче 22-годишната брюнетка реши да си почине от работните ангажименти. Тя замина с приятеля си The Weekend на екскурзия, на която се наслаждават на красотата на океана.

 

Естествено Хадид не оставя феновете си без никаква информация за себе си. Даже попрекали с разголването, смятат нейни критици.

Бела публикува снимки в личния си профил в „Инстаграм“, на които позира с огненочервени бикини, кършейки слаби и стройни крака. На главата си моделът е нахлупил жълта шапка, която да я пази от силното слънце. Тя пък си пасваше повече от идеално с тишърта на гаджето й, което преминава на фона зад нея.

 

 

Когато красавицата не публикуваше горещи кадри и селфита по бикини и изрязани бански, тя демонстрираше приказни океански пейзажи, с които определено успя да зашемети последователите си, съдейки по броя харесвания на снимките.

Все пак изниква въпросът дали това ще е новата мода при банските костюми - много силно изрязани долнища и още по-оскъдни горнища в провокативни цветове. Вие бихте ли облекли банския на Бела?

 

 

Няма как да не стане ясно на всички, че тя наистина се наслаждава на почивката си и успява да се отпусне плувайки в басейна, играейки карти или шах или разхождайки се с джет с приятеля си.

 

 

Редно е да отбележим, че въпреки многото фотоси не става ясно къде точно отмаря красавицата. По всичко личи, че става въпрос за Карибите, но на кадрите, качени от нея, няма отбелязана локация. Фенове обаче смятат, че именно там се забавляват влюбените.

 

 

Припомняме, че Бела и Ейбъл Тесфайе са двойка от 2015 година, но само няколко месеца по-късно се разделиха заради многото си ангажименти, които не им позволяваха да прекарват достатъчно време заедно. Двойката отново се събра през 2018 година на фестивала на Coachella и от тогава е буквално неразделна. Според феновете им съвсем скоро може да долети новина за годеж. От скоро двамата живеят заедно в Ню Йорк и дори си осиновиха куче.

Станете почитател на Класа