Проституция и наркотици!

Групов чат провокира един от най-големите скандали в историята на развлекателния бизнес Най-големият скандал в историята на южнокорейския развлекателен бизнес влачи към дъното известни лица.

 

 

 

Целият скандал разтърси няколко музикални компании, продуцирали различни звезди. В рамките на разрастващия се скандал Burning Sun те са обвинени в различни престъпления. Става въпрос за случай, засягащ нощния клуб Burning Sun, в който са се разигравали различни нелегални дейности, включително проституция и търговия с наркотици. Според разкритията там са били закарвани и държани под ключ сексуални робини от Тайланд. Целият скандал се разшумя, след като в ръцете на полицията попадна групов чат от корейската апликация KakaoTalk.

 

 

Разговорът в него се води от различни знаменитости, сред които и Seungri - член на една от най-популярните корейски групи с фенове по целия свят.

 

 

От скандалния чат става ясно, че е осигурявал на различни клиенти ескортни услуги. Част от чата е публикувана в южнокорейските медии. Seungri публикува там информация за годините, работата и особеностите на различните жени и ги дава на мъже да си изберат.

 

 

Seungri: „Номер 1 не говори много, обича парите. Не беше особено привлекателна, докато пихме заедно. Независимо от това става." "Номер 3... изглежда прекрасно и е весела. Беше много забавна и чаровна, докато пихме заедно навън. Единственият й недостатък е, че не следи за реда, когато е пияна." Seungri: „Мисля си, обаче, че номер 3 е супер, защото е весела и забавна!" Клиент A: „Какво ще кажеш за номер 2, 4 и 5? Мислиш ли, че можем да се видим с 2, 4 и 5 без 1? Трябва ни някой забавен като 3.

 

 

Seungri: „5 също става."Компанията Společnost YG Entertainment, която продуцира в миналото певеца и артиста Seungri, преживява през последните дни спад в акциите над 25%. Инвеститорите на YG дори искат да подадат жалба на CEO компанията Yang Hyun Suka. Засега искат компенсация на загубите си от срива на акциите и оттеглят инвестициите си от компанията. Става въпрос за огромна сума и не е ясно дали YG ще се съвземе от това. Сред замесените в скандала е и певецът Jung Joon Young, известен като JJY.

 

https://www.novini.london/files/articles/shutterstock_209071996_1.jpg

 

Той е обвинен в това, че в стаите за чат пред най-малко 10 различни потребители споделял нелегално заснети видеа. По-късно певецът признал всичко. "Снимах жени без тяхното съгласие и ги споделях в стаите за таен чат, както и в социалните мрежи.

 

0a

 

Когато правех това, не чувствах по никакъв начин вина", твърди той. Сред обвинените звезди е и членът на групата FT Island Choi Jong Hoon. Покрай скандала той също е решен да напусне развлекателния бранш. Има данни, че е предлагал подкуп на разследващите, за да изтеглят името му от случая.

Станете почитател на Класа