Принцесата на Монако показа...

Принцесата на Монако показа...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    19.03.2019
  • Сподели:

Сигурно всеки иска да има живот като на кралска особа. Е, за съжаление това не винаги е възможно. Но има хора, които са радени с кралска кръв и животът им е като истинска приказка.

 

Но въпреки, че са кралски особи и че от решенията им зависят съдбите на хиляди, а често пъти и милиони, хора принцовете и принцесите, че и кралете и кралиците са преди всичко хора.

Доказателство за това е кралското семейство на Монако.

 

Само преди дни – на 14 март, принц Албер II от Монако отпразнува 61-я си рожден ден. А съпругата му принцеса Шарлийн сподели уникални снимки от празненството.

 

 

Принц Албер II, чието пълно име е Албер Александър Луи Пиер Грималди (Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi), е принц на Монако от 6 април 2005 г., възкачил се на трона на княжеството след смъртта на баща си принц Рение III.

Принц Албер реши да отпразнува рождения си ден не по кралски, а със семейството си. В Instagram неговата 41-годишна съпруга принцеса Шарлийн качи няколко снимки от тържеството.

 

 

От фотосите се вижда как щастливият татко се радва на тортата си с двете му деца – четиригодишните Жак и Габриела, които са близнаци.

 

 

Принц Албер получи празнична шоколадова торта с две свещи и мини-фойерверки, които доведоха децата до истинска наслада.

 

 

 

 

Майка им - принцеса Шарлийн, пък остана зад кадър – очевидно тя е влязла в ролята на фотограф.

Държим да отбележим, че принц Алберт II има още две деца, но те са от други две жени и той така и не ги призна за свои. Затова другите му две отрочета не могат да претендират за царския трон на Монако.

 

 

 

0a

Прочетена 414 пъти

Станете почитател на Класа