Мария си показа най-милото

Мария си показа най-милото
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    19.03.2019
  • Сподели:

Мария за пореден път реши да напомни за себе си с провокативна снимка. Миньончето е усвоило до съвършенство триковете на колежките си Андреа и Камелия, които са царици на провокацията. 

 

Бившата Гущеровица пусна фотос в социалните мрежи, на който позира с красива червена рокля. Всичко щеше да е добре, но подобни статични снимки без голотии не са по вкуса на Марийчето. За по-голям ефект с едната си ръка е гръпнала нагоре тоалета си, за да се открие черното й бельо.

 

 

Откакто не е госпожа Гущерова тя не спира да се съблича и показва цялата си плът. Наши източници издадоха, че по време на съжителството си с Християн Гущеров е имала забрана за прекалено разголени снимки и видеоклипове.

 

0a

 

Милионерският наследник бил толкова ревнив, че дори й забранил да ходи по участия вечер. А за да не я запят мъже във фитнес залата, той закупил нужните уреди на Мария, за да тренира в домашна обстановка.

 

https://zdrave.to/media/source/201903/1552736791_mariq.jpg

 

Сегашната му половинка Светлана Василева също се покри откакто е с него, което ни навява на мисълта, че също е под строго камандване и прекомерни забрани.

 

 

 

 

 

Не е ясно как двамата се справят с разходите, тъй като упорити слухове гласят, че баща му е спрял крачнето. Твърдо отказвал да издържа жените на сина си. Бил свикнал с Мария и я харесвал, но така и не успял да приеме новата

Прочетена 413 пъти

Станете почитател на Класа