Дневен хороскоп 16 март

Дневен хороскоп 16 март
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.03.2019
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не е препоръчително да поемате рискове и да обещавате неща, които са не реалистични за изпълнение. Старайте се да бъдете по-мъдри, тогава ще заемате водеща позиция в работата. В личната сфера, така ще се покриете, че любимият ще трябва да гадае за вашите намерения. От инвестиции, е желателно за засега да се въздържате.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Не се препоръчва да разчитате на другите, дори ако те многократно са ви спасявали и поддържали. Само с независими действия и инициативност, ще постигнете целите си. С финансовите затруднения, ще трябва да се справите с повишено напрежение. Но резултатът, ще бъде много приятен.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчително е да решите с кой да продължите и какво ви пречи за изпълнението на личните планове. Истинските приятели са тежки като златото, така че не влизайте в конфликт с тях без причина. Ако по време на попълване на документи, допуснете грешка, след това ще бъде трудно да я поправите. Ще трябва отново да се обръщате към адвокати и да бягате по инстанции.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не трябва да давате пари на заем, както и да влагате големи суми в чужд бизнес. Като цяло, денят ще е добър, ако се настроите позитивно. Възможно е не само приятно стечение на обстоятелствата, но и истински чудеса. В личния живот, очаквайте радикални промени. Възможна е неочаквана и съдбовна среща.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви ден, помрачен от терзания и проблеми. Освен това, ще се притеснявате с по всякакви причини. Имайте предвид, че нервите ви не са от желязо, а психично здраве също не може да си купите. Не са изключени интересни и изгодни пътувания из града. Ако имате практично отношение към пазаруването, ще спасите семейния бюджет от криза.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

За да успеете в професията, трябва да направите нещо, което ще е полезно за работното ви място. Също много ще зависи от това, колко коректни и внимателни, ще бъдете в комуникацията с колегите. Минимални загуби се очакват във финансите, така че, пестенето няма да навреди. В любовта, ако някой наистина ви обича, няма да ви остави и за минута сами.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Повишете социалния си статус и започнете да се подготвяте за нова работа. Особено, ако наскоро сте намерили друго по-добро място. Емоционални бури се очакват в късния следобед, когато няма може да намерите общ език, дори с близките си хора. Ако откриете истинския мотив на това поведение, тогава действайте. Вечерта се откажете от алкохолни напитки.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви един великолепен ден. Ще се представите пред себе си и околните, толкова интелигентни и красиви, че веднага ще се сближите духовно. Качеството в работата, няма да зависи от бързината и обратно. Бъдете по-старателни, за да не се окажете в "опашката" на колектива. Не пречи да намерите време и за занимания със спорт.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви труден ден, в който непрекъснато ще трябва да изяснявате отношения, да ходите по инстанции и учреждения. Но ако издържите всичко това, ще станете стократно по-мъдри и сдържани. Изоставени и ненужни, ще почувстват тези, който наскоро са се разделили с любим човек. Времето ще постави всичко на мястото си.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Не трябва да витаете в облаците, а твърдо да застанете на краката си. Това ще помогне да избегнете неприятности и инциденти, както и ще повиши самочувствието ви. Успехи очакват тези, които овладяват нова професия. Във финансите, не се опитвайте да мамите, в противен случай, ще останете без пари. По-добре се заемете с благотворителност.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Обърнете повече внимание на себе си, вашето здраве и външния вид. Вие постоянно се грижите за някой друг, но не и за собствената си персона. Съмнения и терзания, ще ви обхванат в любовта. Не е изненадващо, ако наскоро сте започнали роман, но не гледате на него сериозно. Е, необходимо е отново да преразгледате плановете си за личния живот.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще разчитате повече на другите, отколкото на себе си. С този подход към живота, няма да сте щастливи, това е сигурно. Успех в професионалната сфера ще имат само онези, които работят упорито и ентусиазирано. Не трябва да инвестирате в дела, за които ви съветват приятелите. Най-вероятно, нищо няма да се получи и ще ви остане само горчив послевкус.

Прочетена 406 пъти

Станете почитател на Класа