Дневен хороскоп 15 март

Дневен хороскоп 15 март
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.03.2019
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Денят обещава промяна на работата или местопребиваването. Ако всичко това влиза във вашите планове, тогава действайте смело. Освен това, всички процеси ще се развиват много добре. Ще се появят добри възможности за тези, който възнамерява да усвоят нова професия. Само не слушайте съветите на тези, които изобщо в това не разбират. Слушайте вътрешния си глас.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Може да се занимавате всякаква работа, да внедрявате идеи и да организирате истински празник за душата си. Постъпленията в портфейла ви, ще бъдат толкова осезаеми, че незабавно ще организирате пазаруване. За компания вземете приятел, така всичко ще е идеално. Вечерта ще трябва да посрещате гости или да направите обиколка из родния си град.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес трябва да се пазите от кражби, измами и предателство. Денят е труден, но може да преодолеете неприятностите с оптимизъм и бдителност. Превантивните мерки няма да навредят на тези, които често настиват. От сладолед и студени напитки е по-добре да се откажете. Както и да сваляте дебелото яке, все още е рано.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес не трябва да сте мързеливи и да губите бдителността си дори за минута. За да не пропуснете възможностите, да напреднете в кариерата. Шансовете за запознанства, от които се нуждаете, ще се увеличат. Голямо събитие се очаква в семейния живот. То може да бъде свързано с бременност, раждане на бебе, преместване или кръщение.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Денят ви обещава напредък в работата, парични постъпления и печеливши придобивки. Не напразно сте обикаляли магазините, в крайна сметка сте купили неща със значителна отстъпка. В любовта, ще върви на тези, който не се имат за господари на вселената. Разбира се, вие сте герои и благородни рицари, но любимият е по-впечатлен от други ваши качества.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви успех в търговската сфера, доходоносни договори и академични постижения. Между другото, ако за този ден сте насрочили изпит или интервю, всичко ще премине много добре. Възможни са незначителни здравословни проблеми, но дори и те ще изискват внимание. Измерете кръвното, не търпете главоболието.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очаква ви истински тест за издържливост, който ще се промени много в живота. Е, ще ви е необходимо да си спомните всичко, което сте учили в миналото. За финансови постижения, ви липсват достатъчно лични вложения. Особено ако искате да имате свои бизнес, а не да работите за някой друг. За пътуване изберете друг ден.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес ще ви измъчва откровена липса на финанси. Дори може да решите да вземете заем, за да реализирате своите планове. Както се казва, няма добро, без зло. Но личният ви живот, значително ще се промени. Ще срещнете човек, когото ще обикнете, с цялата си душа. Възможни са силни и дълготрайни взаимоотношения.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес не препоръчва да се отпускате, дори ако работата се окаже прекалено много. За някои задачи вече сте натрупали опит, така че ще се справите отлично. Възможен е конфликт с колега, с високо самомнение. Успех ще имате, на дълъг път. Няма да може да избягате, от романтичните приключения.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес основната тема в живота ви, ще бъде - любовта. Странно, но от нея се опитвате да избягате напоследък. Имали сте неуспех? Какво да се прави-съдба. Внимание ще изискват битовите проблеми, както и всичко, свързано с недвижими имоти и тяхната продажба. Вечерната разходка, ще ви помогне да преосмислите плановете си за бъдещето.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес приемете с достойнство всички промени, които ще се случат в живота ви. Със сигурност някои от тях, предизвикахте сами. Сега се гордейте с това, което се случва около вас. Бодър дух и оптимизъм, ще ви трябват в личната сфера. Тук въпросите ще бъдат по-трудни, отколкото в работата. Така че, трябва да сте мъдри и внимателни с думите.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да се откажете от скъпите покупки, пътувания и преместване. Мащабните промени и предвижвания, сега са неподходящи. Възможни са юридически проблеми. Разбира се, може да се обърнете към силни приятели за помощ, но основната тежест на тревогите и неприятностите, ще падне върху крехките ви рамене.

0a

Прочетена 303 пъти

Станете почитател на Класа