Момичета от Пуерто Рико

Момичета от Пуерто Рико
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.03.2019
  • Сподели:

Вече ви разказахме за странното племе на тробрианките - момичетата, които бият и осакатяват мъжете си от любов. Разкрихме ви и тайните на тайландските секс богини. Описахме и историята на жените - Якудза, които трябва да търпят нищета и унижения и да са винаги в сянката на съпруга си.  

 

Този път ще ви разкажем за невероятните жени от Пуерто Рико. Когато чуят за Пуерто Рико много от хората си представят ефектните латиноамерикански жени. И наистина - местните красавици се отличават с необикновена красота и перфектна фигура. 

 

Какви са наистина тези момичета? Повечето от тях признават, че харесват "лошите момчета". Затова и много от тях, особено като по-млади, предпочитат да се запознават със странни типажи, които често са част от престъпни групи. 

 

 

Те признават, че усещането за опасност и адреналин в кръвта не може да се сравни с нищо друго на този свят. 

Съществува и още една, отличителна черта при тях - те непрекъснато закъсняват.

Мъжът трябва да е готов да очаква появата на избраницата си, при което тя може да закъснее не с 15 минути, а с цели два часа!

 

 

Момичетата от Пуерто Рико казват, че са прекрасни, значи си струва да ги дочакате. Всъщност повечето от жените в тази част на света имат доста високо самочувствие за себе си. 

 

 

Едва навършили 20 години, много от тях вече имат едно или няколко деца и не е задължително да са се омъжили. 

Тези момичета искат да получат от живота максимума, затова и се стараят да намерят най-добрия мъж.

В момента, в който се убедят, че той не е толкова идеален, с лекота се разделят с него и си търсят следващия. 

По-голямата част от обитателите на Пуерто Рико обожават да танцуват, затова и обичат фестивалите или просто купоните, които спретват почти всяка седмица. 

 

0a

 

Пуерториканските красавици могат да бъдат видени в нощните клубове в столицата Сан Хуан или просто да им се полюбувате на улицата, най-често в бедните квартали на по-малките градове. 

Ако мъжът се жени за момиче от Пуерто Рико, то трябва да е подгответ, че цялото й семейство ще участва в брачния живот и ще се меси със съвети. 

И най-неприятното - тъщата се смята за главната фигура в семейството на дъщерята.

 

 

 

 

 

 

Прочетена 331 пъти

Станете почитател на Класа