Дневен хороскоп 22 февруафи

Дневен хороскоп 22 февруафи
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    22.02.2019
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не е препоръчително днес, да взимате мълниеносни решения, дори ако в живота ви, много зависи от тях. Обстоятелствата през деня могат да се променят по сто пъти, затова бъдете търпеливи и наблюдавайте. Всички финансови операции, трябва да бъдат съгласувани с партньорите или адвокати. Възможни са големи парични загуби, водещи до криза.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес няма да ви убегне нито един детайл, ще бъдете изключително бдителни и внимателни. Убедителността ще ви помогне във финансовия сектор, а това ще доведе до неочаквани печалби. Пътуването по личен бизнес ще има успех, ако не пропуснете някои нюанс. Не забравяйте да взимате витамини и да спите достатъчно, ако искате да укрепите имунната си система.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчително е да се поставите на мястото на човек, с кого от дълго време сте добри приятели. Спрете да правите битки без правила, това само ще влоши отношенията. Споровете и конфликтите, ще имат отрицателно въздействие върху всички сфери на живота. Особено, ако нервите ви са опънати до край. Вечерта възрастен роднина, ще добави масло в огъня.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще трябва гордо и упорито да защитавате правата си, освен това в кръга на близки приятели и роднини. Ще имате усещането, че всички са против вас. В действителност, се опитайте да бъдете по-отстъпчиви и разбрани. Ярки събития са възможни на работното място. Може би, ще получите предложение за нова позиция.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви съдбовен ден, когато ще може да изградите ясен план за действие за бъдещето. Най-важното е, че никой няма да ви пречи, напротив, всички ще ви помагат. Няма да имате проблеми с финансите. Ще получите всичко навреме. Закаляващите процедури, ще са полезни за вашето здраве. Може да посетите спа център-басейн или сауна.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Ще загубите дар слово, когато научи новина за свой колега или приятел. Дори не сте предполагали, какво е замислил. Бъдете твърди и издържливи, в противен случай ще влошите ситуацията. Подписването на печеливш договор, ще ви подтикне към бързи действия. Трябва да инвестирате парите си, за да не сте сред губещите.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не ви очаква идеален ден, но и катаклизми не се очертават. Всичко ще върви гладко и скромно, не променяйте плановете си. Оптимистичното настроение, ще доведе до нови срещи и сключване на договори с важни личности. Социалните събития, отложете за друг ден. Вечерта е по-добре, да прекарате в семейния кръг.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще искате да промените всичко драматично, но съдбата ще ви подхвърли много изненади. Особено от страна на колектива в работата. Някой нов и неопитен колега, ще си позволи критика по ваш адрес. Уви, всичко това ще се случи пред шефовете. В любовните дела, нищо не пречи да поканите избраника си, на среща или в ресторант.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не преследвайте идеали, тъй като самите вие, сте далеч от съвършенство. Дори и на работа се опитайте да бъдете по-скромни, особено ако сте в нов колектив. Добре ще се развиват дела, насочени към финансови постижения. Ще бъдете подпомогнати от човек, с когото активно сте комуникирали в интернет. Очаквайте успех и слава.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Късмета, ще ви се усмихне толкова широко, че ще започнете да споделяте радостта си дори с конкуренти и завистници. Не бъдете толкова доверчиви и наивни, иначе ще загубите всичко. Има шанс за подобряване на здравето, с помощта на народната медицина. Ако отдавна ви мъчи болка в гърба или краката, тогава спешно трябва да се заемете с решаването на проблема.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви отличен ден, който ще може да проведете по своя преценка. Основното нещо е да не се страхувата, а да се движите смело напред. Ако вредните навици, усложняват живота ви, тогава се борете с тях. Успешно ще се развиват пътувания до други страни, където необвързаните, може да се запознаят с приятен човек.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще имате толкова мрачно настроение, че само най-близките хора, ще могат да ви измъкнат от него. Но къде са всички те? Сякаш сте в тъмна и непроходима гора и се чувствате самотни и безполезни. Опитайте, да се отвлечете с домакинска работа или с интересно хоби. Вечерта ви очаква приятно общуване с приятели.

 

 

1aasaa1

Станете почитател на Класа