Пряват секс по седалките и...

Всички сме пътували в самолет в компанията на някой кошмарен пътник – дете, което рита седалката ви през цялото време, някой пияница, който се опитва да ви заговори, докато разлива уиски по краката ви. Но не всички идиоти са създадени еднакви.

Препатили и често потресени пътници разказват в социалните мрежи за странните си преживявания. Вижте класацията на най-ужасните хора, с които можете да се окажете хванати на тясно по време на пътуване:

Мъжът, който си събу панталоните

През декевмри 2016 година мъж си свали панталоните и стоя по боксерки по време на целия полет. Комичната случка беше описана от актьора Кумайл Нанджиани в Туитър: „Бях на самолет преди няколко дни. Някакъв тип си свали дънките и стоя по боксерки, а краката си беше вдигнал на стената. След четири часа стюардеса му каза: „Бихте ли си свалили краката? От тук минават хора“. Сваля си ги 40 секунди. След пет минути единият му крак пак беше вдигнат. Точно преди кацането той застана по средата на пътеката, противно на всякакво приличие и на сигналите за поставяне на колана. Чак тогава си сложи панталоните. Слезе си от самолета, не го чакаше полиция, нямаше справедливост“.

 

Пътникът, който стъпи с боси крака на облегалките

Неприятната ситуация се случила на Джеси Чар, която била много развълнувана от факта, че получила цялата редица от седалки за себе си, което означавало, че може да седи с двамата си любими хора през цялото време. „Никога няма да познаете какво стана след това. Днес преживях истински кошмар“, написа тя в Туитър и приложи снимка, на която се вижда как босите стъпала на пътника зад нея се опират върху нейните облегалки на седалките. „И никога няма да познаете какво стана после. Лявото стъпало се протегна и отвори прозореца“.

 

 

Пътниците, които правиха секс

Полет на „Райънеър“ до Ибиза се превърнал в шокиращо преживяване, когато двойка решила да използва случая, за да... прави секс. Пасажерите изпаднали в потрес, когато видели мъжа и жената „на калъп“ на седалките на полет от Манчестър на 8 юни 2017 година. Двамата се съвкуплявали на седалката до прозореца, докато до тях имало други пътници. В един момент мъжът дори попитал хората около него дали могат да му услужат с презерватив. По-късно станало ясно, че двамата не били двойка, а мъжът летял към ергенското си парти, оставяйки бременната си годеница вкъщи. „Това е просто някаква случайна жена, двамата не се познавали преди това. Той не изглежда особено притеснен от факта, че оставил бременната си в шестия месец бъдеща жена вкъщи, докато се забавлява със случайни непознати“, разказа негов приятел пред „Сън“.

 

 

 

Пътникът, който си ряза ноктите на краката

 

Снимката, разпространена в Инстаграм, казва достатъчно сама по себе си.

 

Пътникът с пиянските крясъци

Такива има много, но един от най-фрапиращите случаи стана на борда на „Върджин Атлантик“. Скандалът бил толкова ожесточен, че полетът до Ямайка трябвало да бъде приземен по спешност в Бермуда. Очевидно изгубилият всякакъв контрол пътник започнал да крещи на стюардите да му сервират още алкохол. В разправията се намесила и жена, която му се развикала: „Ти луд ли си?“.

 

 

 

 

1aasaa1

Станете почитател на Класа