Великобритания я чака нещо шокиращо!

Великобритания я чака нещо шокиращо!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.02.2019
  • Сподели:

Кралица Елизабет II е начело на Великобритания от цели 65 години. Тя счупи рекорда дори на роднината си – кралица Виктория, която доскоро се смяташе за най-дълго управляващия монарх – цели 63 годни, 7 месеца и 2 дни.

 

Ввече ви показахме кои са тайните на Кейт Мидълтън за възпитаване на деца и коя холивудска звезда изкопира методите й. Споделихме ви и как Меган Маркъл очарова модните критици, а принц Хари хвърли истинска бомба с намек за бебето им.

 

По време на управлението на кралицата са се сменили 12 премиери и 7 римски папи. Сега обаче се оказва, че следва нещо шокиращо за кралското семейство, което тотално ще промени бъдещето на Великобритания.

 

 

След Елизабет II на поста й би следвало да застане принц Чарлз. Заради майка си той вече е най-старият принц в световната история. Принцът на Уелс скоро навърши цели 70 години.

 

 

 

Неотдавна медиите на Острова оповестиха, че е станала известна предполагаемата дата за абдикацията на кралица Елизабет II в полза на принц Чарлз, а не на внука си Уилям, както мнозина предполагаха. Важно е да отбележим, че, ако Чарлз стане крал, то той ще се нарича Карл III.

 

 

Източници, близки до кралското семейство твърдят, че Елизабет е планирала всичко предварително. Според слуховете тя ще абдикира от трона в полза на сина си на 21 април 2021 година, в деня, когато ще навърши 95 години. Добър начин да отпразнува годишнината си, нали?

 

 

Гражданите на Великобритания обаче не обичат особено принц Чарлз. Херцогът на Кеймбридж се радва на много повече любов, а и не само той. Съпругата му Кейт Мидълтън също е любимка на жителите на Острова. Резултатите от много проучвания сочат, че населението иска да види на трона именно най-големия внук на кралицата принц Уилям. До голяма степен неприазънта на британците към Чарлз се появи след смъртта на Даяна, защото мнозина не можеха да простят на кралското семейство, че така бързо прие Камила.

 

 

 

 

 

Прочетена 606 пъти

Станете почитател на Класа