Истина за женските оргазми

Показва ли сме ви и какво странно нещо трябва да направите преди секс, за да получите страхотен оргазъм.

Неотдавна мъжете отговориха и на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса, а непосредствено след това от jenata.blitz.bg ви казахме и каква е шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм.

Сега отново ще си поговорим за женските оргазми – какви видове са те, какво е усещането и как мъжете могат да накарат нежната си половинка да достигнат до това върховно изживяване.

 

 

 

Какво е оргазъм или как да се забавляваме?
Необходимо е да се подчертаят няколко признака на оргазъм при жените: зърната на гърдите набъбват и стават твърди, движенията на тялото са подобни на конвулсивна атака, която е придружена от звуците на страстта. Жена в този момент може да почувства приятен спазъм и/или прилив на топли вълни в тазовата област. Силата и честотата на спазмите зависи от физиката на жената. Всички тези признаци на оргазъм трябва да се отдадат на физиологичния тип удоволствие, което е по-рядко от клиторния оргазъм.

Видове оргазми 
•    Вагинален оргазъм
. За да се постигне до този оргазъм е необходимо да се обърне внимание на долната третина на вагиналната стена. За да постигнете максимално удоволствие и да увеличите удоволствието на партньора, трябва да тренирате набраздените мускули. Професионален сексолог ще ви помогне да научите как правилно да използвате тази мускулна група. У дома, можете да използвате прости упражнения: стискайте вагиналния мускул няколко пъти на ден – това е всичко.

•    Клиторен оргазъм. Съдейки по името, може да се разбере, че този оргазъм се случва, когато клиторът е възбуден (стимулиран). По време на половия акт членът на мъжа докосва клитора, като по този начин го дразни. Съществува погрешно мнение, че клиторът е „млад оргазъм”, който „остарява” с напредването на възрастта на жената. Но това съвсем не е така. Този вид оргазъм може да изпита всяка жена.
•    Маточен оргазъм. Той се постига чрез стимулиране, когато пенисът докосва основата на шийката на матката. При малка дължина на пениса или прекомерно дълбока матка този тип оргазъм е недостъпен. 

Симулиране на оргазъм: струва ли си или не? 
В живота се случва и така, че постигането на оргазъм по някаква причина е невъзможно. И за да избегнат обсъждането на този проблем, жените често имитират оргазъм. Но само жената, която наистина е преживяла истински оргазъм, умело може да го имитира. В противен случай опитен партньор ще усети фалшивата ви игра.

Оказва се, че психиката също е важна
Какво е психо-емоционален оргазъм? И това си е един вид оргазъм, но без физически контакт. Причините за такъв тип оргазъм при жените зависи от това как тя оценява мъжа като сексуален обект, колко той я привлича и умее ли само с думи и нежно докосване да я поръка от удоволствие. В комбинация всички тези компоненти дават възбудимост и жените изпитват психо-емоционален оргазъм.

Какви са видовете оргазми вече разбрахме, но нека сега да си поговорим за това какво чувства една жена след полов акт. Има такова нещо като „оргазмична серия” - това е необходимостта от повторно сексуално общуване до пълно удовлетворение. Затова партньорите трябва да са запознати с оргазматичните серии на другите. Повечето жени се нуждаят от релаксираща ласка, което в никакъв случай не значи втори дубъл от секс преживяванията.

Станете почитател на Класа