Ето кои жени искат постоянно...

Ето кои жени искат постоянно...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    23.01.2019
  • Сподели:

Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да правим секс, мъжете винаги са на мнение, че колкото по-често – толкова по-добре. От друга страна повечето жени казват, че 1-2 пъти им е напълно достатъчно, пише tialoto.bg. Представителите на силния пол си мечтаят да срещнат жена, която е ненаситна в леглото и изпълнява техните фантазии. Но има ли такива? Ето няколко типа жени, които искат секс постоянно :

 

Нимфоманки

 

http://www.isrageo.com/wp-content/uploads/2015/03/nimfomanka.jpg

 

Тези жени имат сексуално разстройство - болестна проява на засилено полово влечение. Жените, които го имат, искат секс постоянно. Дори след един полов контакт и оргазъм, тяхното желание за секс не намалява. Докато преди години това заболяване е било доста често срещано сред жените, днес едва 3% от тях страдат от него.

 

Жени в овулация

 

https://edin.bg/files/lib/600x350/flirt_look.jpg

 

По време на цикъл жените често си сменят настроението. А по време на овулация те могат да изпитат повишено желание за секс. Дори някои лекари определят увеличаването на либидото като ориентир за настъпване на овулация.

 

Жени без постоянен партньор

 

https://m.az-jenata.bg/media/az-jenata/files/articles/448x336/c0a112a70a46d7058f55add6889d9e3c.jpg

 

Жените, които имат сериозна връзка, имат постоянен полов живот, докато свободните страдат от липсата на такъв. Ако не са имали интимни отношения от дълго време, те са нервни, раздразнителни, доста конфликтни, но и по-страстни. Колкото по-дълго стоят без партньор, толкова повече възбудата им расте.

 

Творчески натури

 

https://m.netinfo.bg/media/images/29355/29355194/640-420-za-omyzhenite-zheni-e-polezno-da-se-vliubvat-v-kolegite.jpg

 

За някои жени възбудата и сексът са извор на вдъхновение. Те са личности, които се нуждаят от по-бурни емоции в леглото, за да творят, например, да рисуват или да пишат.

 

Жени с проблемно детство

 

https://zdraveikrasota.bg/wp-content/uploads/2018/06/jena-plache-1.jpg

 

Понякога една жена може да иска постоянно секс заради проблем, който се корени в миналото ѝ. Тя може да живее с психологическа травма, която не е преодоляна.

 

Нарцистични жени

 

https://m3.netinfo.bg/media/images/33421/33421331/896-504-narcisizym-zhena-ogledalo.jpg

 

Те се възбуждат от собственото си тяло, което издигат в култ. Не им е нужен мъж всеки път, за да си доставят удоволствие, защото имат развита фантазия.

Прочетена 682 пъти

Станете почитател на Класа