Азис предаде Ласкин

 

Азис е един от най-близките приятели на Александра Сърчаджиева през последните няколко месеца. Краля на фолка е овладял до съвършенство тактиката да влиза под кожата на когото си пожелае.

Той обаче не я подкрепи в най-тежкия й момент – кончината на любимия й Иван Ласкин. Както винаги, Васко разчиташе на благи слова из социалните мрежи, които медиите да използват и го изкарат като загрижен приятел.

В деня на смъртта на Ласкин той написа: „Днес всички скърбим по Иван Ласкин. И дълго след това ще жалим с Александра Сърчаджиева. Светъл път на неспокойната ти душа, Ивана. И това изпитание за силата на духа си ще пребориш, момиче. Поклон и аплодисменти“.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201901/950/1547105981_azis.jpg?_=1547106124

 

Ко-водещият на „Биг Брадър“ така и не се появи на опелото в подкрепа на своята екранна половинка и близка приятелка. Нашият екип не бе единственият, който си задаваше въпроса къде е Азис. И сред останалите приближени на опечаленото семейство имаше възмутени подмятания, че не е направил всичко възможно да си вземе сбогом с Ласкин и да предложи рамото си на Александра.

 

https://zdrave.to/media/source/201901/1546853238_laskin_i_alex.jpg

 

Сред близките приятели на актьора, които го изпратиха в църквата "Свети Седмочисленици" , бяха Ернестина Шинова и съпругът й Андрей Слабаков, Дарин Ангелов, Калина Крумова, Фънки, Ники Кънчев и т.н. 

Станете почитател на Класа