Анелия в паника!

От лятото на 2018-а година Анелия най-после се нанесе в палата си в баровския квартал „Драгалевци“, който строи повече от 3 години.

Певицата не е прекарала и една зима, а проблемите на лошото строителство в днешно време лъснаха. На долния етаж, където е разположен огромния хол, има влага и стените й са заприличали на нищо.

 

https://zdrave.to/media/source/201901/1547109909_aneliya_kshcha_vlaga.jpg

 

Изпълнителката на „Дай ми още“ беснее и не търси изход от създалата се неприятна ситуация. И най-вече, че в дома й отново ще нахлуят майстори.

За огромния палат на Анелия се говори още от първата копка. Най-обсъжданата тема е сумата, която хвърлила по имота. Според запознати, пайнерката се бръкнала 3 милиона за своето жилище.

 

 

Носят се упорити слухове, че Анелия не е платила сама къщата. Вероятно била източила от банковата сметка на бившия си Коко Динев, който бил длъжен да помогне, заради дъщеря им Ивон. Но по-голямата сума е от приятеля на певицата, който пази в пълна тайна. Това породи съмнения, че човекът е семеен и затова връзката им с Анелия трябва да бъде скрита.

Сега Анелия се шири в палата, като дори качи снимки от хола и трапезарията, в които има мини киносалон. Чалгарката обожава да си стои вкъщи и дори си вдигна хонорара на 7 бона и по този начин да откаже повечето заведения да я канят, което ще й позволи да си седи повече вкъщи. А на нея явно има кой да й дава пари и не се нуждае от това да пее по кръчмите всяка нощ.

 

https://zdrave.to/media/source/201901/1547109910_aneliya.jpg

Станете почитател на Класа