Ева Веселинова показа умопомрачителни СНИМКИ

Ева Веселинова показа умопомрачителни СНИМКИ
  • Автор:  БЛИЦ
  • Дата:  
    11.01.2019
  • Сподели:

Русокосото изкушение на родния ефир Ева Веселинова реши да прекара почивните дни около Коледа и Нова година по доста интересен начин. За разлика от повечето си палави колежки, лицето на Нова телевизия не се отдаде на щури купони с много пиене и разврат, а наблегна на културния туризъм извън България.

Преди време Веселинова сподели в "На кафе", че е била на почивка във Виена. Очаквано или не, но Ева не разкри в чия компания е била.

 

Зрители на бойкот след рокадата с Гала в "На кафе", Зейнеб пък пусна палава СНИМКА и...

И все пак чаровната репортерка споделяше от време на време снимки в личния си фейсбук профил, от които се виждаше как прекарва времето си в Австрия.

 

Последните й фотоси обаче предизвикаха голям фурор. Жените, които ги видяха изпаднаха в захлас и завист, а мъжете гледаха неразбиращо.

 

https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201901/1547208649-clipboard06.jpg

 

"Императрица Сиси е една от най-красивите жени в историята. Известна е като любимка на народа на Австрия и ненавиждана в императорския двор. Нейната трагична съдба се превръща в легенда и сюжет на много книги и филми. Eто го нейният замък и вещите й", написа Ева Веселинова във фейсбук, където сподели, че се чувства като "принцеса".

 

 

Именно там тя показа едни от най-величествените и красиви рокли, които императрица Сиси е носила. Красотата на тоалетите подлуди всички жени. Уверете се сами.

 

 


 

 

 

Прочетена 591 пъти

Станете почитател на Класа