Дневен хороскоп 18 декември

Дневен хороскоп 18 декември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.12.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва на всичко да гледате по-философски, за да не натворите ненужни неща. Не всичко е толкова лошо и тъжно, колкото ви изглежда. И от отрицателните ситуации, понякога има полза. Ако издържите този урок, ви очаква щастлива среща, просперитет и добро здраве. Между другото, днес ще са уязвими черният дроб и далака.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Препоръчително е, да се занимавате със собствените си дела, а не с проблемите на непознати. Разбира се, да помагате е благородно, но не и днес. Добре е да видите, какво ви е нужно за успешното само развитие и работа. Любовните страсти, по-добре избягвайте. Всичко е мимолетно, особено ако се отнасяте към това леко и повърхностно.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Не трябва да насилвате събитията в личната сфера. Избраникът ви, не е готов за нещата, които му предлагате. По-добре добавете романтика и нежност във връзката или планирайте съвместно пътуване. Зима е, а вие още не сте почивали сред природата? Това е толкова лошо, особено за здравето.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очакват ви някой неприятни мигове, но всичко може да бъде преодоляно, ако положите усилия. За вашите таланти, ще разберат всички, освен ако не ги криете дълбоко в себе си. Детайлно подходете към работата, така незабавно ще уредите финансовото си положение. Вечерта трябва да се разходите, преди лягане, за да се отървете от мрачните мисли.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да работите усилено, за да постигнете нещо значително. Ако в любов вече сте готови да действате, не слушайте никого, а решете всичко сами. Разширявайки границите на вашият опит и знания, ще може да откриете в себе си много нови способности. Вечерта чакайте изгодно предложение, от далечен роднина.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви, един не много приятен ден, но в същото време, ще имате много перспективи за кариерно развитие. Във вашия личен живот има много неуредени неща, което може да доведе до кавга с любимия човек. Ако пазите здравето си, особено психическото, тогава никакви проблеми няма да ви застрашат.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Препоръчва се, днес да се откажете от пътувания на дълги разстояния. По-добре, отделите време за почивка със семейството или сред природата. Отлично ще се развиват сделките с бизнес партньори, продажбите на недвижими имоти и преместването в друго жилище. Максимална разсъдителност, трябва да проявите при пазаруване. Не купувайте всичко под ред, иначе ще останете без пари.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, ще имате късмет в любовната сфера. Особено ако сте мъж, очаквайте ярки и положителни промени. Ако покажете търпение, ще постигнете взаимо разбирателство с човек, когото от дълго време харесвате. Сред колегите, ще успеете да се самоутвърдите. Само не се претоварвайте с работа, в противен случай ще се превърнете в работохолик.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес ще поискате топлина, нежност и разбиране, колкото и да е странно, от човек, който не ви обръща внимание. Възникващите в работата ви проблеми и пречки, приемете спокойно. В противен случай, би било трудно да зададете правилния ритъм на текущите събития. За да постигнете целите си, трябва да сте упорити и целеустремени.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес не правете от мухата, слон, още повече, че не сте професионалист в такива дела. С увереност се движете към целта, свършите си добре работата и не очаквайте подкрепа от другите. В неформална обстановка, е възможен разговор с вашият началник. Вие самите не сте очаквали, че ще предизвикате такова доверие от онзи, на когото гледате от долу нагоре.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Съдбата ще ви предпази от много проблеми и трудности. Въпреки че финансовата област наистина не ви безпокои, личната сфера, откровено ви изтощава.С роднините трябва да бъдете по-учтиви и сдържани. Не ги обвинявайте, че не са толкова практични, колкото сте вие. Както се казва, всеки си има свои собствени недостатъци, смирете се.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Препоръчително е, да започнете да се подготвяте за зимната почивка. Внимателно планирайте всичко, съберете необходимите вещи, документи, изчислете бюджета и направете резервации. Възможно е също днес, да посрещате гости от далече или да се сблъскате с битови проблеми. Вечерта се въздържайте от груби думи. Може лесно да избухнете, заради дреболии.

Прочетена 709 пъти

Станете почитател на Класа