Пищната красавица Ашли

Пищната красавица Ашли
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.12.2018
  • Сподели:

Ашли Греъм не може да се сдържа и често пуска палави снимки. Този път "плюс сайз" моделът зарадва феновете с гола снимка в огледалото, пише "Дейли Мейл". Пищната красавица позира чисто гола в сауна в Тайланд, часове преди да вземе участие като гост зад кулисите на конкурса "Мис Вселена", поканена от организаторите. 30-годишният модел закрива с една ръка естествено големия си бюст и се щраква с телефон в огледалото.

 

 

Освен голотата, която подлуди мрежата и предизвика множество положителни коментари, прави впечатление, че Ашли се е снимала без грим на провокативната фотография.

 

 

Известната британска моделка, участвала и във фотосесии за списанието Sports Illustrated, разказва за конкурса, че е била развълнувана да разговаря с всичките 94 претендентки за титлата.

 

 

На снимката: Ашли Греъм като гост на конкурса "Много от тези жени са изразходвали страшни усилия през целия си живот, само за да постигнат тази цел. Това е голямо напрежение и те говорят не само за себе си, но изразяват и своята страна ", казва Ашли.

Прочетена 558 пъти

Станете почитател на Класа