Дневен хороскоп 16 декември

Дневен хороскоп 16 декември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.12.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви труден ден, когато много от плановете ви, ще останат нереализирани. Възможно е да бъдете подведени от човек, който ви дава само празни обещания. Бъдете по-мъдри, отстъпете настрана и не общувайте с него. Във финансовата сфера, ще ви хрумне такъв блестящ план, който до вечерта може да ви донесе печалба.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да приемете спокойно всичко, което влиза в живота ви. Дори ако промените са неочаквани и неприятни, ги приемайте като подарък на съдбата. В любовта, ще ви помогне да решите проблемите човек, от когото не сте очаквали такава помощ. Ако обърнете повече внимание на малките детайли в работата, ще получите премия.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Търсете компромис във всичко, за да изключите от живота си тревогите и конфликтите. Ако някой ви провокира към авантюри, се въздържайте. Възможни са допълнителни доходи, за които ще ви направи предложение дългогодишен приятел. Не казвайте "да" веднага, а внимателно обмислете всичко.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

В никакъв случай не давайте пари на заем. В противен случай, не само ще загубите голяма сума, но и ще бъдете обречени на болезнени преживявания. За да се харесате на човек, към когото от дълго време изпитвате симпатия, няма нужда само от външна трансформация. Трябва също, да се промените вътрешно, да станете по-отстъпчиви и меки.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не преследвайте големите печалби. Това няма да ви помогне да увеличите доходите си, още повече по-честен начин. Сериозен разговор ви очаква в следобедните часове. Ако не сте свършили работата си, тогава няма да има кого да обвинявате. Имайте предвид, че и в личната сфера трябва да сте по-внимателни.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Може лесно да се издигнете в кариерата. Основното нещо е, да слушате внимателно какво ви препоръчва шефът. Не спорете с него, дори мислено, иначе няма да получите никакви премии и награди. Неконтролируемите емоции и прекомерната критика, могат да засенчат красивата картина на деня. Особено ако ги демонстрирате в любовната сфера.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да се движите в посока на попътния вятър, а не да се противопоставяте на съдбата. Буря от емоции, ви очаква на работното място. Ако сте ангажирани с творчество, това е съвсем нормално, но в техническата сфера такова поведение ще навреди. Вечерта е по-добре да прекарате в компанията на приятели, а не сами.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще реализирате всичките си планове с невероятна лекота. Дори няма да е нужно да се съревновавате с някого, за да осъществите идеите си. Много сдържано, трябва да се държите по време на разговор с роднини. Ако сами може да решите финансовите си проблеми, тогава не е необходимо да форсирате събитията.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Първо трябва да обмисляте всичко и след това да обвинявате някого в некомпетентност. Възможни са тайни терзания за човек, когото обичате. Претеглете всички плюсове и минуси, за да не направите глобални грешки. Вечерта, може да се наложи спешно да организирате събитие, свързано със семейно тържество.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Може да очаквате увеличение на приходите си, но не в големи размери. Отличен ден за любовни признания. Но бъдете внимателни, ако доверявате на някой нещо от вашето минало. Това може да се обърне срещу вас. Ако внимателно планирате нещата в работата си, ще спечелите. Добре е, да не се отказвате от командировки.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Препоръчително е, да се ограничите във физическия и психическия труд. По-добре си починете пълноценно, общувайте с приятели и отидете сред природата. Творческите идеи, ще реализирате без много усилия. Основното е, да правите всичко сами, а не да доверявате блестящите си идеи на някой друг. Срещите е по-добре да отмените.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да разберете истинските мотиви на вътрешните си преживявания. Защо да общувате с някой, който ви създава само неприятности? По отношение на здравето, трябва да бъдете изключително внимателни относно състоянието на стомаха и сърцето. Ако често имате проблем с кръвното, не вземайте с шепи таблетки. Отидете на лекар.

Прочетена 686 пъти

Станете почитател на Класа