Дневен хороскоп 11 декември

Дневен хороскоп 11 декември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.12.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Възпирайте своята импулсивност и ентусиазъм. В противен случай, ще направите нещо за което по късно, ще съжалявате. Ако искате да привлечете някой, който ви харесва, тогава действайте внимателно и без амбиции. Вечерта е подходяща за разходка сред природата или в парка, в компанията на приятели.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Препоръчително е щедро да споделите идеите си с онези, които винаги са ви разбирали. Не се страхувайте, че може да изпаднете в зависимо положение, то не ви заплашва. Едно пътуване, ще ви донесе много емоции и нови запознанства. Но да търсите нова работа, сега не е времето. Интуицията ви, може да се пробуди по време на важни преговори.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Добре е от време на време, да изоставяте своята естествена сериозност и твърдост. Бъдете лекомислени и безгрижни, особено когато става дума за любовни взаимоотношения. Ще имате възможност да организирате малка почивка, екскурзия и пазаруване. Изберете това, което повече ви харесва. Вечерта може да посрещате гости отдалеч.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Препоръчително е, да се подготвите морално за новите задачи, които ще ви бъдат поверени от шефовете. Между другото, всичко ще премине без натиск, което вече е окуражаващо. Благородно действие на любимия човек, ще ви изненада. Облаците могат да се сгъстят, във финансов план. Опитайте се да отделите пари за „черни дни“, в личната си сметка.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, ще се хващате за всичко което ви предложат. Такава безразборност може да доведе до загуби и проблеми. Не забравяйте, че няма да има кого да обвинявате, освен себе си. В любовните дела, също ще бъдете нещастни, ако започнете да преследвате избраника си. Един добър ден за тези, които са планирали спортни събития и дълги пътувания.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Възможни са проблеми в професионалната сфера, които ще трябва да решите до края на деня. Ако гледате на всичко по-просто и спокойно, ситуацията ще се промени. Необходимо е да възстановите силите си, за да внедрите нови неща в работния процес. От мимолетни увлечения, е по-добре да се откажете. Вечерта прекарайте спокойно и в уединена обстановка.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да бъдете по-резервирани в отношенията с хората. Оставете недоволството си настрана, защото никой не ви е длъжен с нищо. В личния живот, трябва да изберете позицията на слушател, при това със съчувствие и грижовност. За постигне на финансовите ви цели, времето още не е дошло. Въпреки че, не може да ви се забрани да живеете красиво, ако обичате да харчите пари.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Незабавно трябва да решите проблемите, свързани с продажбата на имот, апартамент или кола. Ако днес се появят изгодни оферти, разгледайте ги веднага. По-добре, се откажете от финансовите рискове. Ако решите да похарчите малко пари за нуждите на семейството, тогава разумността, няма да навреди.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще бъдете нервни и раздразнителни и при това без видима причина. Може би не сте си доспали? Опитайте се да приложите йога и дихателни упражнения, за повдигане на настроението. Възможно е неочаквано обаждане от лице, което не сте виждали от дълго време. Вечерта, е по-добре да се откажете от алкохол и диви забавления.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви съдбовен ден, когато спешно ще трябва да взимате решения и да променяте плановете си. За да преодолеете всичко, вярвайте в себе си. В края на краищата, природата щедро ви е надарила с издръжливост, постоянство и духовна сила. На работното място, слушайте съветите на по-опитните от вас. Подкрепата, ще ви бъде от полза.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес може, както много да загубите, така и много да спечелите. Това важи не само за материалните ценности, но и за отношенията с хората. Има шанс да се влюбите, толкова силно, че да загубите ума си. За да постигнете личните си цели, трябва да станете реалисти. В противен случай, ако следвате всичко което сте планирали, няма да може да се справите до края на годината.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви вниманието и любовта на околните, както и масови празненства и семейни тържества. Опитайте се навсякъде да присъствате, за да съберете лаврите и почестите. Естественото ви излъчване, ще помогне да достигнете ново ниво във взаимоотношенията с избраника. Не всичко е толкова сложно, колкото изглежда. Една усмивка, щедър жест и вече сте щастлива двойка.

Прочетена 608 пъти

Станете почитател на Класа