Дневен хороскоп 10 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Общувайте повече, опознавайте другите и бъдете открити. Не се страхувайте, защото сте на прав път. Основното нещо е, да не се самозалъгвате. В областта на финансите, е важно да не допуснете грешка при сметките. Ако ясно планирате бюджета за месец напред, тогава през целият сезон ще живеете комфортно. От командировки и пътуване, се откажете.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще се носите в потока от новини и срещи и до вечерта, ще се почувствате ужасно уморени. Но, за сметка на това, ще получите много нова информация и ще трябва да я анализиратe внимателно. От пазаруване не трябва да се отказвате, но не трябва да изкупувате всичко подред. За да поддържате здравето си, се нуждаете от повече сън.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес може да сте подложени на рязка промяна на настроението, което да засегне отношенията с близките. По отношение на парите, проблеми не се очакват. Имате точно толкова, отколкото се нуждаете за сигурен живот. В любовта, определено ще имате късмет, особено ако все още, не сте обвързани. Има шанс, да се влюбите.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва да покажете таланти си, но не пред огледалото, а пред голяма аудитория. Ако не се откажете от тази приятна мисия, скоро ще станете известни и ще намерите ново хоби. Между другото, това освен удоволствие, също така ще ви донесе добра печалба. Вечерта се отпуснете и забавлявайте.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Нужно е да се отървете от мрачните мисли, които само развалят настроението ви. Не сте хипохондрици, за да си внушавате фалшиви болести. По-малко комуникирайте с тези, които имат негативно влияние върху вас. Денят е благоприятен за отказ от лошите навици - спрете да пушите или преяждате вечерта.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес настроението ви, може да не бъде на ниво и причината за това ще е човек, който ще ви разкаже неприятни новини. По-точно това ще се отнася за хора, в които искрено вярвате. Не се подавайте на тези слухове и бъдете по-реалистични и строги към себе си. Също спрете да се оплаквате от липсата на пари, особено след като скоро ситуацията ще се промени.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очаква ви един интересен ден, в който може да се влюбите, да се забавлявате и дори да отидете до края на земята в търсене на приключения. Основното нещо е, да не прекалявате с желанията, в противен случай "златната рибка" ще се умори и ще отплава. За да постигнете финансовите си цели, помолете приятел за помощ.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, ще сте много ядосани, докато се опитвате да доказвате своите истини на другите. Може би е по-добре да се разходите и отпуснете сред природата, далеч от всички? Споровете ще доведат до задънена улица, ще повлияят на настроението и дори на благосъстоянието ви. По отношение на здравето, може да се обадят стари болежки. Спазвайте диета и не прекалявайте.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес избягвайте общуването с хора, които не ви действат добре. Освен това, сами ще усещате с кого сте в хармония и с кой не. Ще имате малко работа, но кариерата ви ще зависи от това. Ако искате да живеете богато и красиво, потърсете работа на непълно работно време. В изключителни случаи, може да се обърнете към приятели, които няма да ви откажат помощ.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Възможно е без причина да се затворите в себе си и да се отдалечите от задълженията си. Но да се отдавате на мрачно настроение и да потъвате в депресия, не е нужно. Възможен е важен разговор с роднини, затова бъдете по-толерантни към по-възрастните. Семейните, може да имат проблеми с децата, така че, посветете вечерта на тях.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Денят е благоприятен, за възстановяване на отношения с човек, който някога ви е предал. Може би, вече нямате чувства към него? Тогава не правете нищо. Финансовото ви положение не е добро, но скоро ще се оправи. Особено ако намерите някой, който може да ви заеме голяма сума. Не се отказвайте, от вечерна разходка из града.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес ще живеете според принципа "наши и чужди". Е, ако такава позиция, устройва всички, тогава няма от какво да се страхувате. Преди всичко, бъдете честни със себе си. Възможно е преместване, реконструкции или дребни ремонти у дома. Денят не е благоприятен, за купуване на домакински уреди на кредит. Вечерта се отпуснете и забравете поне за миг за проблемите.

Станете почитател на Класа