Дърт кмет пуска език на...

Дърт кмет пуска език на...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    07.12.2018
  • Сподели:

В социалните мрежи се появиха снимки, на които може да се види как 60-годишният заместник-кмет на сръбския град Бор, прегръща и целува 15-годишно момиче. Голям скандал избухна в съседна Сърбия, след като в пресата се появиха снимки, на които се вижда как 60-годишният заместник-кмет на Бор Бранко Перич прегръща и целува 15-годишно момиче, което по-късно само пуснало снимките във Фейсбук. След като тези снимки бяха публикувани в социалната мрежа, на Перич веднага му била поискана оставката.

 

 

Той след това уж я подал с мотива, че го прави от лични здравословни причини, а оставката, която е приел кметът сега трябва да мине и през общинския съвет. Според сръбските медии обществеността в Бор е имала високо мнение за Перич, който бил смятан за коректен и достоен човек. Той не искал да прави коментари за снимките, а за сръбския ежедневник "Блиц" коментира, че първо ще се консултира с адвокат и след това ще направи изявление. Перич твърди, че снимката на целувката му с непълнолетната била направено, след като я е поздравил за добре свършената работа.

 

 

Той твърди, че и с другите наети момичета е процедирал по подобен начин. "Имахме събиране в местния Дом на културата и тук бяха момичетата, които украсиха залата. Влязох и видях, че са се справили добре, след което ги поздравих ", казва Перич, който каза, че вопръсната снимка изобщо не е скандална. Местната полиция се самосезира и започна да разследва случая.

 

 

"Момичето отрича да има някаква връзка с този общинар. Тук няма елементи на престъпен акт, защото момичето е на възраст над 14 години. По закон нямаме основание за започване на процедура, и ако нещо се е случило, то не е насилствено. Младежите обаче изглеждаха добре подготвени и предварително знаеха какво да отговорят ", каза източник на местната полиция в сръбските медии.

Прочетена 625 пъти

Станете почитател на Класа