Най-четени статии:

от нета

Златка вдигна във въздуха Благой

Мисията на съквартирантите разпали див скандал между Златка, Благой и Емануела.Русото изкушение подпали заради подигравка в изповедалнята от останалите съквартиранти, че половинката й Благой се е натискал с Емануела.

"Всички се подиграват с тебе.", захапа тя Джизъса, когато останаха насаме. "Започнаха да се гаврят какво сте правили 1 час с Емануела, че сте се целували или нещо такова. Ти за подигравка ли си? Те за теб говорят - не за мен. Направи им забележка. Ти имаш връзка с мене. Как ще говори някой за теб така. ​​​​​​​Не искам да говорят за теб, че си някакъв си, разбираш ли", продължи тирадата си тя.

"Не може да се бъзикаме така. Не е окей така. То е ясно, че е бъзик, ама нито на мен , нито на нея (Златка) й харесва това.", защити честта си Благо."Аз въобще не знаех, че някога са ви спрягали. то малко гузен-негонен бяга", изкоментира Вулева.

 

 

Междувременно, наплашена от назрелия скандал Емануела взе крайни мерки, решавайки да напусне къщата. "В такива интриги аз няма да влизам".Заради състоялата се патардия, Големият брат реши да размени двойките в седмичната мисия и Златка да отиде при Благой, а Емануела при Гъмов.

Целият скандал завърши с омачкани чаршафи и всички се питат прави ли секс Джизъса със Златка.

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа