Дневен хороскоп 7 ноември

Дневен хороскоп 7 ноември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    07.11.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва внимателно да подписвате и формализирате документи, иначе най-малките грешки ще доведат до големи проблеми. Възможни са разногласия в общуването с избраника, затова дръжте емоциите си под контрол. Ако за този ден сте планирали пътуване сред природата, по-добре го отменете, ако не се чувствате добре със здравето.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Следете за това, което другите говорят за вас. Ако не ви харесва нещо, тогава по-добре го игнорирайте. Прогнозата по отношение на финансите, не е утешителна, но не трябва да се отчайвате. Много скоро, вътрешният ви потенциал ще се увеличи на максимум и ще може да жънете победи.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

В живота ви може да се случи нещо, което не сте очаквали. Но вие притежавате хладнокръвие и воля, така че няма да се прекършите пред атаката на проблемите. В областта на финансите, са възможни загуби, но те няма да са огромни. Вечерта е добре да се отпуснете в кръг на приятели, да си направите диета или да се занимавате със спорт. Не се жалете, когато става дума за собственото ви тяло.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес едва ли, ще успеете да реализирате всичко, което сте планирали. Научете се първо да си съставяте компетентен план за действие и след това се заемете с всичко ново. Разговор с шефовете, ще бъде безсмислен. Особено, ако поискате увеличение на заплатата. Има изход - търсете нова и по-обещаваща работа.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще решите, да поставите всичко на място в отношенията с избраника. Ако правите това за първи път, трябва предварително да обмислите всичко. Взетото решение, може да ви излезе"скъпо", съпроводено с преживявания и безсънни нощи. От излишества в храненето, спешно трябва да се откажете. Ако вече сте качили няколко килограма, започнете диета.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви бурен ден, когато ще е необходимо, да решите всички жизненоважни и финансови проблеми за в близкото бъдеще. В противен случай, те ще "висят" за дълго време и ситуацията, ще бъде изключително трудна. Възможни са спорове и конфликти с шефовете, които няма да се отразят добре на работата ви. Но в семейния живот, ви очаква "меден месец".

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще имате късмет в много неща, но в любовната сфера, ще се нуждаете от търпение. Не изпускайте от поглед, това което преди е било незначително. Не разпитвайте избраника си за миналото, защото самите вие, ще започнете да страдате от догадките. Вечерта, е възможно спешно пътуване, свързано с възрастен роднина. Бъдете внимателни по време на шофиране.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

По-добре, не се замесвайте в това, което не разбирате добре. Ако си пъхате носа в чужди дела, сами ще бъдете виновни за конфликта. Спестяването на пари, не трябва да бъде фанатично, а съизмеримо с вашите доходи. Възможна е романтична среща, която класически и бързо, ще прерасне в любовна история.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Препоръчително е, да спазвате дистанция от хора, с които не сте работили от дълго време. Особено, ако преди това сте имали общ бизнес. Опитайте се, да пренебрегнете станалото в далечното минало, тогава пътят към всичко ново и обещаващо, лесно ще се отвори пред вас. Отличното ви здраве, ще ви позволи да закалите тялото си и да избегнете настинките.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Възможни са неприятности в личния живот, ако пропуснете някои моменти и станете твърде самоуверени. За да постигнете плановете си, трябва да имате не само спестени средства, но и солидни знания. Ако всичко това влиза в приоритетите ви, тогава може да се надявате на успех. Отлично време за спортни занимания.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Препоръчително е откровено да поговорите с любимия човек, за да изчистите всичко негативно в отношенията. Не се страхувайте, така ще съхраните чувствата си. За пътувания и физически дейности не е добър ден, но с йога може да се занимавате. Трябва също да следите за диетата си и не седете твърде дълго пред компютъра.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не търсете срещи и не се надявайте на искрена помощ от другите. Едва ли ситуацията, ще се развие точно както искате. Прекрасен ден за тези, които се стремят към знание, нова информация и разкриване на талантите. Принципният подход към финансовите въпроси, ще ви позволи да увеличите доходите си.

Станете почитател на Класа