Най-красивият Fantasy Bra

Най-красивият Fantasy Bra
  • Автор:  БЛИЦ
  • Дата:  
    07.11.2018
  • Сподели:

Американският производител на бельо Victoria’s Secret избра модела, който ще дефилира с най-новото бижу на фирмата Dream Angels Fantasy Bra. Голямата чест да носи сутиена Dream Angels Fantasy Bra, който е украсен с 2100 кристала Swarowski, се падна на русокосата шведска манекенка Елза Хоск, съобщава People. 

„Това е най-красивият Fantasy Bra от всички, които съм виждала досега. Той е готин, много изчистен и толкова бляскав. Ако аз правех дизайна му, щях да го направя точно по този начин”, възхищава се шведската красавица.

 

 

„Досега не съм изпитвала подобно усещане. Цялото ми тяло се тресеше и това не беше от притеснение и нервност, а просто защото бях много развълнувана. Много готино усещане, което никога досега не съм изпитвала. И определено беше момент, който няма да забравя цял живот”, признава красавицата.

 

 

Уникалното бельо ще бъде показано на бляскаво шоу на Victoria’s Secret на 8 ноември.

 

От Victoria’s Secret са помислили и за по-бедните си клиенти. За тях е направено специално копие на сутиена, което струва 250 долара.

 

Най-скъпото бельо в света струва 15 млн. долара. То е украсено с 1 300 скъпоценни камъни, включително и 300-каратов тайландски рубин./jenata.

Станете почитател на Класа