Дневен хороскоп 10 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Както никога досега, ще имате нужда от мъдър наставник. Определено ще го срещнете по пътя си, но трябва да се оглеждате на всички страни. В личния си живот сте толкова любвеобилни, че може да не съхраните страстта. Помисле, трябва ли толкова упорито да преследвате целта? Особено след като вече отдавна, живеете заедно с избраника си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Прекарайте този ден спокойно и без емоционални драми. Не правете никакви движения в посока на хазарта - ще останете без нищо. Финансовото ви положение, може да се подкопае от авантюристични сделки. Така че, по-добре се откажете от тях. Вечерта, ви очаква романтична среща, облечете се изящно.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес ви очаква един прав път - работата. Може дори да отмените всички събития и партита, така че нищо да не пречи на професионалното ви развитие. Ще бъдете в състояние да спечелите големи суми, само ако не се отказвате дори от най- малките задачи. Но ако пазарувате, нещата могат да излязат извън контрол. Спестяванията преди всичко!

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви творчески ден, когато можете да се започне всичко от нулата и да подпишете изгодни договори. Ако отговорите на симпатиите на даден човек, ще завържете бурен роман. Семейните е по-добре, да не заглеждат очарователни особи. Организирайте с партньора си почивка, с романтични нюанси. Отидете в кафене или ресторант.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес е добре да се откажете от рискови начинания. Ако не послушате този съвет, ще загубите всичко, което сте натрупали в продължение на много години. Конфликтите могат да бъдат малки, но продължителни. Следователно, по-добре е да не говорите твърде много, особено на близки хора. Вечерта е подходяща за среща с приятели и отдих на открито.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не се втурвайте в любовта, без да се огледате, в противен случай тя ще се изплаши от вашите пориви и ще избяга. Не пречи и да направите пауза, в отношенията си с избраника. Помислете внимателно и ако имате съмнения, тогава отложете приемането на важно решение. Възможни са приходи, които ще ви помогнат да върнете дълговете си и да купите всичко, от което се нуждаете.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да гасите в себе си пристъпите на ревност и подозрителност, в противен случай кавгите с другите хора, няма да могат да бъдат избегнати. Ще трябва да похарчите голяма част от средствата си, за плащане на битови сметки и данъци. С роднини предстои да решавате заедно някои важни въпроси, свързани с бита. Бъдете възможно по-дискретни.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес внезапно във вас, може да се зароди някакво силно чувство. То може да бъде както любов, така и омраза. Ако емоционалното ви състояние постоянно се колебае, тогава е по-добре да си починете в тишина. Самотата ще ви носи повече ползи днес, отколкото общуването. Пътуването е малко вероятно да бъде изгодно, а по пътя са възможни извънредни ситуации.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес ще бъдете способни не само на благородни постъпки, но и на авантюри. Имайте предвид, че рискът без основателни причини може да доведе до сериозни проблеми. Включително и финансови. Опитайте се, да се изолирате от обществото днес. Може да се занимавате с тиха умствена работа. Тя ще се окаже по-ефективна.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Грамотно подхождайте към финансовите въпроси. В противен случай ще загубите способността си, да контролирате приходите и разходите. Е, ако имате собствен бизнес, тогава такова безразсъдство, ще доведе до задънена улица. Близък приятел, ще ви помогне да разрешите някой сложен проблем в личен план. Основното е да бъдете откровени, дори и в нюансите.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

По-добре не мечтайте, а на практика прилагайте своите знания и опит. Така ще бъдете по-ефективни и продуктивни. В личния живот всичко е прекрасно, най-важното е, да не задушите избраника си в своите прегръдки. Но в работната среда напора напротив, ще бъде полезен. Особено, ако решите да разнообразите скучните и стари проекти.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Препоръчително е, да дадете на роднините си нужната подкрепа. Днес вашата помощ, ще им бъде необходима във всички отношения. За да подсилите имунитета си, е добре да отидете на плаж и плувате. Личното си пространство внимателно пазете, но в любовта пускайте, тези към които не сте безразлични, дори без да почукат.

Станете почитател на Класа