Вергов заряза Карамазов

Дружбата между Юлиан Вергов и Владо Карамазов вече далеч не е толкова силна, колкото до неотдавна. Актьорите имаха куп общи работни проекти, а в свободното си време също не се разделяха.

 

Двамата ходеха по мъжки на почивки и в България, и в чужбина, а успоредно с всичко това, споделяха и общите си страсти по моторите и „Формула 1", пише „Галерия". Но приятелската идилия вече е в миналото - Вергов е зарязал Карамазов заради жена си. От няколко месеца звездата от „Откраднат живот" прекарва всяка свободна минута с Ирина Ялъмова и дъщеря им Алена. Тримата започнали да ходят заедно на почивки, да се разхождат и да се показват като стабилно семейство пред всичките си познати.

 

 

Топлите отношения между Юли и Ирина направили впечатление неотдавна, когато след постановката „Neoдачници" участващите в представлението актьори се събрали на вечеря. Вергов също играе в спектакъла, но за изненада на мнозина не отишъл сам на сбирката, а в компанията на Ирина и дъщеря им.

 

Тримата седнали един до друг като истинско сплотено семейство. За първи път от много време Ялъмова показва снимка на Вегов в профилите си в социалните мрежи. Най-щастлива от обрата в отношенията била дъщеря им Алена. Сега греела от радост, след като тежко преживя раздялата на родителите си преди години. Миналата седмица тримата се отправили на море на къмпинг „Арапя".

Станете почитател на Класа