Пищната моделка Деми Роуз се....

Пищната моделка Деми Роуз се....
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.07.2018
  • Сподели:

Британската моделка Деми Роуз, която никак не се притеснява да се показва в оскъдно облекло, зарадва феновете си с пикантни фотографии по бански. Горещите снимки на красавица бяха публикувани от самата нея в мрежата.

 

 

23-годишната красавицата кокетира пред обектива с бански с металически блясък, който едва прикрива пищните й форми. Деми Роуз без особен свян разкрива големината на бюста си, както и тънката си талия.

 

 

Родената в Бирмингам моделка излъчва страхотен сексапил на снимките като не пропуска да акцентира и върху горещите си задни части. Деми Роуз вече си е спечелила над 3.5 милиона последователи в "Инстаграм" със селфитата, които публикува там.

 

 

Легионът от фенове се възхити и този път на таланта й да позира пред обектива. Наскоро Деми заяви, че вероятно й предстои да се премести в Лос Анджелис поради ангажименти, свързани с работата и нейното желание да се снима в киното. Говорейки пред "Сън", тя разкри:

 

 

"Филмите винаги са били моя страст. Имам амбицията да се превърна в момиче на Джеймс Бонд, тъй като обичам стила и блясъка на тези филми".

 

Прочетена 675 пъти

Станете почитател на Класа