Майкъл Джексън е бил "химически кастриран" от баща си

Конрад Мъри, лекарят, който беше затворен заради смъртта на Майкъл Джексън, казва, че певецът е бил "химически кастриран" от баща си още като дете, за да запази гласа си, съобщава The Blast.

 

В един запис лекарят нарече Джо Джаксън "един от най-лошите родители в историята" и казва, че "фактът, че Майкъл е бил кастриран химически, отива отвъд думите". Той също така осъжда "жестокостта" на бащата на певеца спрямо децата му. "Надявам се, че Джо Джаксън е намерил изкупление в ада", добавя лекарят.

 

Изявлението му относно химическата кастрация се основава на твърдения, че Майкъл получавал инжекции от хормони, за да забави пубертета и да задържи високия си глас. Според Мъри, музикантът му разказал за "много страдания от ръцете на баща си".

 

В същото време, синът на Майкъл, Принс Джексън, е публикувал видео в Instagram след смъртта на Джо Джексън, който почина 27 юни на 89-годишна възраст, в което той защитава от обвинения дядо си и счита, че той е отгледал правилно децата си.

 

Конрад Мъри излежа две години затвор, след като бе обвинен в неволно убийство, за дадената летална доза анестезия на известния музикант през юни 2009 г.

Станете почитател на Класа