Пловдив бойкотира Лили Иванова

Фенове на Лили Иванова я хванаха в поредната лъжа, пишат те във фейсбук страницата й. Този път не става въпрос за първите цифри от ЕГН-то й, за които от години се знае, че са фалшифицирани, а за концертът й в Пловдив, който трябва да се състои днес, пише "Телеграф".

 

Първоначално рециталът й беше обявен за 28 юни в Античния театър в Пловдив, но няколко дни преди датата бе отложен за 9 юли заради лошото време. В 14 часа в събота от екипа на певицата обявиха: "Важна промяна за всички с билети за концерта в Античния театър, Пловдив на 9 юли!

 

 

Въпреки огромното желание на целия екип да запазим уникалната атмосфера в Античния театър, отново се налага да се съобразим с атмосферните условия и метеорологичната прогноза за понеделник и сме принудени да преместим мястото за провеждането на концерта в зала С.И.Л.А. Билетите ще важат без необходимост от презаверяване и ще се погрижим за адаптирането към новата схема и настаняване на публиката.

 

Предварително благодарим за разбирането." През цялото това време обаче се е знаело, че по програма на 9.07 концерт концерт в Античния театът ще изнесе австрийският пианист Рупърт Хубер с родната барабанистка Мария Петрова. Въпреки това Лиленце-Пиленце обяви смяната в последния момент, а брошурата с програмата публикува нейн почитател в коментарите под поста й. Това възбуди повечето фенове, които заявиха, че ще бойкотират концерта й и започнаха да предлагат билетите си на доста по-ниски от закупените цени.

 

"Повечето от закупилите билети хора от цялата страна избират да посетят точно Пловдив заради възможността да се насладят на концерта не къде и да е, а в Античния театър. Именно заради това много биха предпочели да се понамокрят малко, но не и да им се замени атмосферата с една обикновена зала. Оставете концерта да си бъде на първоначалното място!"

 

Призова Мария Андреева. Лили Митева казва, че много хора връщат билетите от 28 юни, защото на 9.07 не са в града. На всичките въпроси на феновете никой не отговори на страницата във фейсбук.

Станете почитател на Класа