Дневен хороскоп 13 юни

Дневен хороскоп 13 юни
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.06.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Сами, ще се приспособите към промените, така че всичко, което сте замислили лесно ще се осъществи. Само злите езици и враговете, ще ви създават неприятности по пътя към победата. Но ще преодолеете всичко, ако привлечете подкрепата на близки приятели. Интуицията ви е силна, което означава, че ще намерите начин да се измъкнете от трудното финансово положение.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Може да не ви очаква лек и светъл ден, но слънцето над главата ви, ще раздава щедро светлина. Не се съмнявайте в способностите си, тогава успехът в работата няма да закъснее. Радостна среща очаква тези, които дори не са мислили, че ще се сблъскат на улицата с дългогодишен приятел. Вечерта ще премине активно и забавно.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

По свой начин ще тълкувате всичко, което ви казват. В работната среда вие сте лидер, но днес е по-добре да се отдръпнете тихо настрана. На някой от близките ви, може да се случи неприятна история. Помогнете, доколкото можете. Основното нещо е да подкрепите човека морално - за него това е най-важното.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви успешен и продуктивен ден. Дори ще въздъхнете от облекчение, защото всичко ще върви по план. Ако имате възможност, да намерите допълнителна работа, не се ограничавайте. Финансовото ви положение е отлично, така че може смело да пазарувате. Благоприятна ще е продажбата на недвижим имот, ако всички документи вече са събрани и подписани.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Може да нямате шанс, да укрепите отношенията си с любимия. Сами сте унищожили всичко, сега поемете отговорност. Ако навреме се абстрахирате от трудната ситуация, тогава може много да промените. В личния ви бизнес са възможни пречки и загуби. Дори не се опитвайте, сега да инвестирате.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Забравете за риска и желанията, за да съхраните стабилността на парите си. Днес може да сте толкова непрактични, че няма да приличате на себе си. По друг път се опитайте да промените това, което не ви харесва. Особено в сферата на любовта, където непрекъснато и упорито преследвате своето. Погледнете избраника си нежно, той заслужава това.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Постоянно ще пребивавате в обществото, в компании и дори ще пътувате. Толкова много активност и ентусиазъм, от дълго време не сте изпитвали. Неочаквано получаване на пари, ще ви позволи да купите това, което отдавна сте планирали. Отлично ще се развиват благотворителни събития, както и тържества и семейни празници.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да се заобиколите не само със симпатични, но и с надеждни хора. Вие толкова усърдно се стремите да спечелите благоволението на всички наоколо, че накрая може да останете сами. Съдбата щедро ще ви дари в любовта. Има шанс да се влюбите страстно в човек, с когото сте били приятели.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да комуникирате повече с колегите, но разговорът с шефа, който сте планирали, отменете. Разбира се, искате да имате достойна заплата, но днес няма да промените нищо. Обстоятелствата не са благоприятни, за да удряте по масата и да изисквате увеличение. Вечерта ще ви донесе, много впечатляващи впечатления в любовта.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Не се препоръчва да планирате дълги пътувания, дори и спешни. Как ще се получи да ги отмените, не се знае, но опитайте. Пенливият хумор на близък приятел, ще ви засегне. Е, не винаги трябва да сте с мрачно и сериозно лице. Освен това, нямате причина за тъга. Купете се по-голям портфейл, очаква ви печалба.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще искате да организирате в дома си празник, за което с удоволствие ще ви помогне близък приятел. Само оформлението и декорациите, ще трябва да направите сами. За работа, няма да имате необходимия ентусиазъм. Но творческите си идеи, ще осъществявате лесно, особено ако ви подкрепят талантливи хора.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви истинско шоу в любовта, което ще постави всичко на своето място. Не сте очаквали от избраника си такова поведение и сега си правете изводи. Проблемите с парите, ще се решат по-бързо, отколкото сте си мислели. Ще имате възможност да умножите капитала си. Основното нещо е, всичко да е законно и честно, в противен случай няма да може да избегнете проблемите.

Прочетена 659 пъти

Станете почитател на Класа