Горещи майки

Горещи майки
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.06.2018
  • Сподели:

Има мнение, че след раждането жените забравят да поддържат красотата си поради липсата на време, което се изразходва за възпитанието на детето. Но наистина ли е така? Предлагаме ви да погледнете майки, които не само унищожават тази теория, но и спечелиха сърцата на милиони потребители в Instagram.

Сара Стейдж. Последователи в "Инстаграм" — 2,3 милиона

 

 

 

Сара има две очарователни деца, а също така тя е фитнес блогър и модел. Тя редовно прекарва време с децата си, но също така не забравя за себе си. След раждането тя успява бързо да влезе във форма благодарение на тренировките. В Instagram тя споделя с абонатите упражнения и тайни на красотата.

Ханна Полайтс. Последователи в "Инстаграм" — 1,4 милиона

 

 

 

Австралийската Хана не е само майката на красива дъщеря, но и акушерка. Тя има време да съчетае семейството и работата. В ежедневието си задължително включва спортни тренировки. Благодарение на своето усърдие тя успява да върне идеалната фигура само девет седмици след раждането.

 

Джина Стюарт. Последователи в "Инстаграм" — 79,4 хил.

 

 

 

Ще бъдете много изненадани, когато разберете, че тази секси блондинка е на 50! И още повече, ще бъдете изненадани, когато разберете, че тя е майка на четири деца и е вече баба! Благодарение на перфектния си външен вид и фигура тази също австралийска красавица стана финалист на конкурса "Мис Максим 2018". Е, как да не й завидим? Със своите снимки в социалните мрежи, тя не само съблазнява мъжете, но и мотивира другите жени да изглеждат прекрасно.

Мария Кинг. Последователи в "Инстаграм" — 75,5 хил.

 

 

Тази зашеметяваща майка има трима сина. Разбира се, тя обръща много внимание на децата си. Но успоредно с това Мария успява да съчетава собствен бизнес и да се занимава със себе си. Просто погледнете фигурата й ...

 

Софи Гайдолин. Последователи в "Инстаграм" — 359 хил.

 

 

До 26-годишна възраст Софи вече имала две деца, когато докторът й съобщил, че очаква близнаци. Тя е фитнес треньор и в нито един момент не се отказва от тренировките си. Тя е гледана от стотици хиляди потребители на социални мрежи, които се възхищават на упоритата работа и красивата фигура. За последната си бременност тя увеличава теглото си само с 15 килограма, които веднага изчезнали след раждането. Шонтел Дункан.

 

Последователи в "Инстаграм" — 574 хил.

 

 

По време на бременността Шонтел не се раздели с тежестите и редовно се занимава с кикбокс. Много от абонатите й в мрежата до последно не вярваха, че момичето е бременно, тъй като коремът й е бил практически невидим. В края на бременността се появила малка издутина. Мнозина я съдят за прекомерното физическо натоварване. Въпреки това Шонтел два пъти ражда здрави деца, но в същото време тя остава в перфектна физическа форма.

 

Луиза Ф. Лоренциадис. Последователи в "Инстаграм" — 32 хил.

 

 

 

Бразилката Луиза ражда красиво бебе, но това не я е спряло да продължи любимото си занимание - да се занимава със спорт. Преди раждането тя е фитнес треньор, и по време на бременността тя решила да не пропусне възможността да продължи тренировките. Сега е в страхотна форма и от нея, както и от всички други споменати красавици е невъзможно да се откъсне поглед...

Прочетена 738 пъти

Станете почитател на Класа