Дневен хороскоп 17 май

Дневен хороскоп 17 май
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.05.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Съдбата, ще ви принуди да вземете ролята на защитник и лидер. Между другото, не само в работата, но и сред роднините. Може би, ще трябва да направите нещо насила, което не е включено в плановете ви. Но имайте предвид, че ако се откажете от решаването на проблемите на другите, ще може да разчитате само на себе си в бъдеще.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Препоръчва се, да водите тих и хармоничен живот. Този ден не е безопасен, както за физическото, така и за моралното ви състояние. Ако може, излезте сред природата или си намерете нещо интересно за правене. Вечерта, може да получите неочаквана покана от приятели, живеещи в чужбина.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, ще имате късмет в общуването и работата. Ще бъдете търсени навсякъде, но да помогнете и угодите на всички е малко вероятно да успеете. В любовта, ще трябва да вземете важно решение, особено ако имате постоянни проблеми и те от дълго време ви тревожат.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Колкото по-положително сте настроени днес, толкова по-бързо ще стигнете до желания резултат. С колегите ще се развиват отношения на доверие, което ще има положително въздействие върху сътрудничеството. Бъдете по-малко амбициозни, при общуване с избраника си. Не казвайте всичко, което мислите и доказвайте своите чувства с действия.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ако днес съберете всичките си желания в едно, много от тях до вечерта, ще се реализират. Основното нещо е, да съберете мислите си и да не се отклонявате на дребни неща. В общуването с избраника си, трябва да сте по-отстъпчиви и мека. Разбира се и вие очаквате същото в замяна, нали?

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес може да получите, неочаквано покровителство и подкрепа от приятели. Но в семейния живот, се очаква напрежение и изясняване на отношенията. Опитайте първо да направите компромис, ако не искате конфликта да се проточи дълго време. Общувайте с повече хора, за да не се чувствате самотни.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Добър ден, в който, ще успеете да решите много проблеми. Необходимо е да потърсите незабавно допълнителни доходи, както и да се заемете с ежедневните проблеми. Ако през деня вашите ценности и възгледи, за някой неща се променят, ще се озовете много близо до успеха. Вечерта, ще имате възможност да си починете.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не се препоръчва, да започвате деня с конфликт, в противен случай през целия ден, ще се чувствате духовно опустошени. На работното място, може да получите бонус или да ви обещаят нов пост. Вечерта предразполага към романтика или посещение на празнично събитие. Само не забравяйте да купите подарък.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ако сутринта се събудите в мрачно настроение, то ще ви съпровожда през целия ден. Настройте се положително, обградете се с весели хора, така ще имате късмет във всички начинания. Днес също е необходимо, да се грижите за здравето и нервите си и да не харчите много пари. Не губете енергията си, за празни думи и дела.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ако разширите хоризонтите си в работата, скоро ви чака зашеметяваща кариера. Това се отнася не само за тези, заети с практични професии, но и за творческите личности. Денят обещава интересно запознанство, което ще прерасне в дългосрочна връзка. По отношение на финансите, трябва да усмирите желанията си, иначе, ще останете без пари.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Денят ви обещава, изобилие от романтични срещи и финансови изгоди. Ще сте щедри в подаръците за приятели и роднини, както и може да дарите част от парите за благотворителност. В работата, трябва да избягвате критики към шефовете, особено в присъствието на служители, които от скоро, са започнали работа.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

По-малко трябва да размишлявате и осмисляте случващото се и повече да действате. Вашите желания, на моменти са твърде големи, така че бъдете реалисти. Денят не е добър, за публични събития, партита и фирмени мероприятия. По-добре си починете в кръга на семейството, разходете се и се погрижете за здравето си.

Прочетена 632 пъти

Станете почитател на Класа